Σάββατο, Νοεμβρίου 8

Εξετάσεις νέων διαιτητών, μάθημα για το οφσάιντ και συμπεριφορά διαιτητών σε ντόπιους διαιτητές από τον Θ. Μπριάκο


 Στην Κεφαλονιά παραβρέθηκε, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο υπεύθυνος εκπαίδευσης διαιτητών της Ε.Π.Ο., παρατηρητής FIFA και παλιός διεθνής διαιτητής κ. Θανάσης Μπριάκος ο οποίος πραγματοποίησε τις εξετάσεις των νέων  διαιτητών   της τοπικής Ένωσης, ενώ μίλησε και στους διαιτητές της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Στις εξετάσεις που προηγήθηκαν πήραν τελικά μέρος 4 από τους 5 διαιτητές που παρακολούθησαν τα μαθήματα της τοπικής σχολής και όλοι πέρασαν με επιτυχία.
Στη συνέχεια ο εξαίρετος εκπαιδευτής μίλησε στους διαιτητές του τοπικού Συνδέσμου όπου σε ανάλυση μέσω Video δίδαξε τον κανονισμό του οφσάιντ αλλά και για την συμπεριφορά των διαιτητών προς τους ποδοσφαιριστές (εδώ μπορούμε να πούμε ότι δικαιωθήκαμε σε παλαιότερο ρεπορτάζ μας).
Όσοι παραβρέθηκαν έμειναν εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο διδασκαλίας και εκπαίδευσης του κ. Μπριάκου και είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή.
Η πρόσκληση στον κ. Μπριάκο, που έγινε αμέσως αποδεκτή, λόγω της ιδιαίτερης αγάπης του για την Κεφαλονιά και την διαιτησία, έγινε μέσω της τοπικής Ένωσης και τον υπεύθυνο ορισμού διαιτητών καθηγητή διαιτησίας, πρώην διαιτητή Super League και παρατηρητή διαιτησίας κ. Γεράσιμο Μαζαράκη.
Να τονίσουμε ο κ. Μπριάκος έμεινε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις του Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου Φαρακλάτων.
Ο κ. Μπριάκος θα αναχωρήσει αεροπορικώς από Κεφαλονιά για την Αθήνα σήμερα το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου