Παρασκευή, Νοεμβρίου 7

Η Pre game της 5ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας

Ημέρα με φαβορί τους γηπεδούχους η 5η αγωνιστική
Συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο το τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας με τους αγώνες για την 5η αγωνιστική. Παιχνίδια που δείχνουν καθαρά φαβορί τους γηπεδούχους. Από τα έξι συνολικά της ημέρας θα λέγαμε ότι ντέρμπι και μάλιστα με πολύ ενδιαφέρον είναι αυτό μεταξύ Σάμης - Παγκεφαλληνιακού, την Κυριακή το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Στον βαθμολογικό πίνακα τίποτε δεν άλλαξε στην κορυφή και ιδιαίτερα στην τετράδα. Έτσι στην 1η θέση με το απόλυτο νικών συνεχίζουν "αγκαλιά" ο Α.Ο.Κ.Ι. και τα Διλινάτα που έχουν κάνει ένα καταπληκτικό 4Χ4. 
Η Εικοσιμία αμέσως μετά τους παρακολουθεί διακριτικά σε απόσταση μιας ισοπαλίας δηλαδή δυο βαθμούς πιο πίσω αφού βρίσκεται στην 3η θέση. 
Στην 4η προνομοιούχα θέση παρέμεινε πλέον μόνος του ο Παλληξουριακός μετά την ήττα της Α.Ε.Κ. από τα Διλινάτα. Μάλιστα οι τέσσερεις αυτές ομάδες παραμένουν αήττητες μέχρι σήμερα. Συνέχεια και στην 5η θέση πέρασε ο Παγκεφαλληνιακός μετά την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα 4-1 επί των Φωκάτων. 
Η Α.Ε.Κ. έμεινε αρκετά πίσω μετά την πρώτη της φετινή ήττα 0-1 στο πρωτάθλημα από τα Διλινάτα και συγκεκριμένα στην 6η θέση για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια.
Σάμη, μετά το σεφτέ νικών στα Τζανάτα με 6-1 και Πρόοδος Ιθάκης, που έχασε μέσα στο Βαθύ από τον Α.Ο.Κ.Ι. 1-2, μοιράζονται την 7η θέση, ενώ στην 9η ισοβαθμούν επίσης τα Φωκάτα με τον Πυλαριακό. Και οι δυο ηττήθηκαν 1-4 από Παγκέ και 0-2 από Εικοσιμία, αντίστοιχα. Μια θέση παρακάτω (11η) με μόλις ένα 1 βαθμό βρίσκεται ο Οδυσσέας Ιθάκης μετά την τελευταία εντός έδρας ήττα του 2-5 από τον Παλληξουριακό.
Τέλος στην "ουρά" παραμένουν για μια ακόμη αγωνιστική και μόνοι  οι Πρόννοι χωρίς βαθμούς μέχρι τώρα, μετά την βαριά εντός έδρας ήττα 1-6 από την Σάμη. 
Την 4η αγωνιστική, σε σχέση με την 3η οι επιθέσεις (15) χτύπησαν στο "ψαχνό"  αφού πέτυχαν 27 τέρματα.
Τώρα σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου,  το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όπως προείπαμε, επικεντρώνεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ Σάμης - Παγκεφαλληνιακού την Κυριακή το απόγευμα στο Αργοστόλι.
Ένα παιχνίδι κομβικό και για τις δυο ομάδες.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια λίγο πολύ τα φαβορί μιλάνε μόνα τους και οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.
Συγκεκριμένα οι πρωτοπόροι και αήττητοι, Α.Ο.Κ.Ι.-Α.Ο. Διλινάτα φιλοξενούν στις έδρες τους τα Φωκάτα και τον Οδυσσέα Ιθάκης, αντίστοιχα και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μετά την 5η αγωνιστική.
Η τρίτη Εικοσιμία φιλοξενεί την Πρόοδο στις Κεραμειές με βασική επιδίωξη το τρίποντο ώστε να παραμείνει στο "κυνήγι" των πρωτοπόρων σε περίπτωση που νικήσουν.
Ο τέταρτος Παλληξουριακός φιλοξενεί στον Άγιο Αντώνη τον Πυλαριακό και αναμένεται, εκτός από κάποια έκπληξη, να προσθέσει ακόμη ένα τρίποντο στο ενεργητικό του.
Η πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ., η οποία πιθανόν αυτή την αγωνιστική να παραταχθεί με "11" ποδοσφαιριστές στο αρχικό της σχήμα, φιλοξενεί την ουραγό του πρωταθλήματος ομάδα των Πρόννων και φυσιολογικά αναμένεται να πάρει τη νίκη.


Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους

α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  8-11-2014 ώρα 11:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Τριάντος
Διονύσης
Γιαννοπούλου Κ.
Αντωνάτος Γ.
2.
Σάββατο  8-11-2014 ώρα 11:30
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Μενεγάτος
Λευτέρης
Λογοθέτης Β. Μυρσίνιας Γ.
3.
Σάββατο  8-11-2014 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
Κομητόπουλος
Παναγής
Βασιλόπουλος Δ.
Μουζακίτης Β.
4.
Κυριακή  9-11-2014 ώρα 11:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
Γασπαράτος
Γιώργος
Μουζακίτης Β.
Καπογιαννόπουλος Ι.
5.
Κυριακή  9-11-2014 ώρα 15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
Βουτσινάς
Άγγελος
Λογοθέτης Β.
Αντωνάτος Γ.
6.
Κυριακή  9-11-2014 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Κομητόπουλος Π.
Καπογιαννόπουλος Ι.


Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
                            
Στα χέρια τους το 5Χ5... Ο Οδυσσέας στο Δ.Α.Κ. για το καλύτερο
Με το παιχνίδι μεταξύ των πρωτοπόρων και αήττητων Διλινάτων με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ιθάκης, το Σάββατο το πρωί στις 11:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Τα Διλινάτα με ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα 4Χ4 και κατά συνέπεια συγκάτοικοι στην κορυφή με τον Α.Ο.Κ.Ι., φιλοξενούν την ομάδα της Βορείου Ιθάκης και φιλοδοξούν να πετύχουν μια ακόμη νίκη και το 5Χ5 που θα τους κρατήσει και αυτή την αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας.
Έτσι τους δίνεται μια καλή ευκαιρία απέναντι στην Ιθακήσια ομάδα, η οποία μπορεί να παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα με πάθος, είτε εντός είτε εκτός έδρας όμως στο τέλος κάτι της λείπει και δεν μπορεί να πάρει κάποιον ή κάποιους βαθμούς.
Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκαν εντός έδρας με σκορ 2-5 από τον δυνατό Παλληξουριακό.
Αντίθετα οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλο «διπλό» με σκορ 1-0 επί της πρωταθλήτριας Α.Ε.Κ. στο Δ.ΑΚ. Αργοστολίου.
Προβλήματα στην ομάδα των Διλινάτων δεν υπάρχουν αφού επιστρέφει και ο αρχηγός της, Χρ. Τζωρτζάτος που απουσίαζε στο ντέρμπι αφού όπως είναι γνωστό βρισκόταν εκτός Κεφαλονιάς μιας και η σύζυγος του Ερατώ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα χαριτωμένο και υγιέστατο αγοράκι και σίγουρα ο Χρήστος δεν κρύβει την χαρά του.
Ούτε και οι Ιθακήσιοι αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας, επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά από αρκετό καιρό ο βασικός της τερματοφύλακας Ζ. Κουτσουβέλης, πράγμα που τους ενισχύει σημαντικά στην συγκεκριμένη θέση.
Φαβορί: Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι κρατάνε την τύχη του αγώνα στα χέρια τους και περισσότερο από αυτούς εξαρτάται αν θα έρθει το 5Χ5 παρά από τους φιλοξενούμενους που κατεβαίνουν για το καλύτερο.
Διαιτητής ο κ. Δ. Τριάντος με βοηθούς την κ. Κ. Γιαννοπούλου και τον κ. Γ. Αντωνάτο. 
           
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
                                
Για την 3η συνεχόμενη νίκη της η Εικοσιμία....
Χωρίς φόβο και για το καλύτερο οι Θιακοί
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές η άλλη Ιθακήσια ομάδα, η Πρόοδος φιλοξενείται από την αήττητη και 3η του βαθμολογικού πίνακα ομάδα της Εικοσιμίας σε ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον.
Οι γηπεδούχοι με τρεις νίκες και μια ισοπαλία μέχρι τώρα στο ενεργητικό τους, εκτός της νίκης θα προσπαθήσουν να παίξουν και καλό ποδόσφαιρο, κάτι που έλειψε στα προηγούμενα δυο παιχνίδια τους, ανεξάρτητα αν πήραν το αποτέλεσμα.
Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει στον αγωνιστικό χώρο με πάθος και στα 90’ και σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να πέσουν «θύμα» μιας πιθανής έκπληξης.
Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι παρά την δυσκολία του παιχνιδιού κατεβαίνουν με αισιοδοξία στις Κεραμειές ώστε να πάρουν το καλό αποτέλεσμα.
Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν στην έδρα τους από τον Α.Ο.Κ.Ι. με σκορ 1-2. Μια ήττα με πολλά παράπονα για την διαιτησία.
Έχουν μέχρι τώρα μία νίκη, μία ισοπαλία και δυο ήττες στο ενεργητικό τους. Μάλιστα και τις δυο στην έδρα τους από Α.Ε.Κ. και Α.Ο.Κ.Ι.
Ο Δ. Ζησιμάτος βλέπει το «οπλοστάσιο» γεμάτο και αναμένεται να κατεβάσει ό,τι καλύτερο διαθέτει για το τρίποντο και την 3η συνεχόμενη νίκη της ομάδας του.
Τα προβλήματα για τον Κ. Πίππο είναι πολλά αφού εκτός των μόνιμων πλέον απόντων από το παιχνίδι των Κεραμειών δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Κυρ. Λαγκαδά αλλά και στους τιμωρημένους Α. Τσίρο και Θ. Γρίβα.
Φαβορί:Οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς θα είναι το φαβορί στο παιχνίδι μόνο αν επανέλθουν στις καλές τους εμφανίσεις και παίξουν σύμφωνα με τις τεράστιες δυνατότητες τους. Κανείς βέβαια δεν έχει το δικαίωμα να ξεγράψει την Πρόοδο από μια πιθανή επιτυχία.
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτης και Γ. Μυρσίνιας. 
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                                              
Με τον "αέρα" του πρωτοπόρου πάει για το 5Χ5 ο Α.Ο.Κ.Ι.........
Τα Φωκάτα αποφασισμένα να μην παραδώσουν εύκολα τα "όπλα"
Με την άνεση που του χαρίζει η πρώτη θέση, ο πρωτοπόρος και αήττητος μέχρι στιγμής Α.Ο.Κ.Ι. το απόγευμα του Σαββάτου στις 3 μ.μ. φιλοξενεί τα Φωκάτα σε ένα παιχνίδι που θέλει να συνεχίσει το σερί των νικών του δημιουργώντας παράλληλα το 5Χ5!!
Η ομάδα του Γ. Τζουγανάτου ενισχυμένη και με συγκεκριμένους στόχους φέτος δεν μπορεί να σκέφτεται κάτι άλλο εκτός του τρίποντου απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι καλύτερη της.
Μέχρι στιγμής με ένα καταπληκτικό 4Χ4 βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος «συγκάτοικος» των Διλινάτων και η επιθυμία όλων στην ομάδα είναι να παραμείνουν εκεί.
Άλλωστε προσεχώς αρχίζουν τα δύσκολα και τα ντέρμπι για αυτούς, αρχής γενομένης, την επόμενη αγωνιστική όπου φιλοξενούνται στις Κεραμειές από την φιλόδοξη και αήττητη Εικοσιμία.
Οι φιλοξενούμενοι των Φωκάτων γνωρίζουν πολύ καλά την δυσκολία τέτοιων αγώνων και τέτοιας αξίας αντιπάλους, παρ' ολα αυτά θα παραταχθούν χωρίς άγχος και θα παλέψουν ακόμη μια φορά για το καλύτερο.
Άλλωστε άλλοι είναι οι σημαντικοί για αυτούς αγώνες. Το σίγουρο βέβαια είναι ότι θα πάνε στο Δ.Α.Κ. για να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί.
Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ο Γ. Τζουγανάτος. Το ίδιο ισχύει και για τον Μιχ. Αθηναίο που θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει.
Φαβορί: Θα δώσουμε τους «μελανόλευκους» αφού και καλύτερη αλλά και ποιοτικότερη, με πολλές λύσεις ομάδα διαθέτουν. Τα Φωκάτα γνωρίζοντας όπως προαναφέραμε τις δυνάμεις τους θα αγωνιστούν για το καλύτερο. 
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Β. Μουζακίτη.

Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
                                         
Ευκαιρία νίκης και ανασύνταξης δυνάμεων στους πρωταθλητές
Δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν κάτι οι Πρόννοι από το παιχνίδι
Την ευκαιρία να επανέλθει μετά από τρεις αγωνιστικές στις επιτυχίες θα έχει η πρωταθλήτρια Α.Ε. Κεφαλονιάς φιλοξενώντας την Κυριακή στις 11 το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τους ουραγούς και χωρίς βαθμούς μέχρι τώρα Πρόννους.
Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 11:00.
Οι πρωταθλητές μετά από ένα μέτριο φετινό ξεκίνημα, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να μη μείνουν πίσω βαθμολογικά στην προσπάθεια τους για συμμετοχή στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος και στη συνέχεια στα play offs.
Από την άλλη οι Πρόννοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με πολλά προβλήματα και αυτό είναι κάτι που ίσως κάνει τη συνέχεια δύσκολη για την συμπαθή ομάδα των Πρόννων σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή τους στην κατηγορία.
Μέχρι στιγμής με τέσσερις ήττες παθητικό δείχνουν αδύναμοι και σίγουρα αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να φέρει χαμόγελα και βαθμούς. Έτσι θα κατέβουν στο Δ.Α.Κ. με στόχο μια καλή εμφάνιση που θα τους βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά στα επόμενα παιχνίδια.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα 0-1 στο ντέρμπι με τα Διλινάτα ενώ οι φιλοξενούμενοι από βαριά εντός έδρας ήττα με την Σάμη 2-6!!
Οι γηπεδούχοι του Γ. Τόγια, απ' ότι φαίνεται θα παραταχθούν για πρώτη φορά με "11", ενώ δεν αντιμετωπίζουν κάποιο άλλο πρόβλημα.
Αντίθετα ο Γ. Κουρκουμέλης δεν μπορεί σίγουρα να υπολογίζει στον τραυματία Κατσιλίδη και στον τιμωρημένο Χιόνη.
Φαβορί: Σίγουρα οι «κιτρινόμαυροι» είναι το μεγάλο φαβορί της συνάντησης και θα είναι έκπληξη οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της δικής τους νίκης. Οι Πρόννοι όπως είπαμε θα παίξουν για την καλή εμφάνιση και ότι καλύτερο προκύψει από αυτή.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτη και Ι. Καπογιαννόπουλο.

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
                                                      
Θέλει συνέχεια στις επιτυχίες του ο Παλληξουριακός.......
Δύσκολη η αποστολή του Πυλαριακού σε μια δυνατή έδρα
Συνέχεια της αγωνιστικής το απόγευμα της Κυριακής και στο Δημοτικό του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι όπου στις 3 μ.μ. ο αήττητος Παλληξουριακός φιλοξενεί τον Πυλαριακό.
Οι «ερυθρόλευκοι» της Παλλικής με πολύ θετική παρουσία φέτος και δυο νίκες, δυο ισοπαλίες μέχρι τώρα στο ενεργητικό τους βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα παραμένοντας μέσα σε όλους τους φετινούς τους στόχους.
Ούτε λόγος να γίνεται για το τι θέλουν οι γηπεδούχοι, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα είναι αποτυχία για αυτούς και μια άσχημη εξέλιξη για τη συνέχεια. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι στην  ομάδα του Διον. Λιονάτου και θα κατέβουν στον Άγιο Αντώνη με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Ένα τρίποντο που είναι σημειωμένο στο μπλοκάκι του προπονητή της ομάδας στα συν.
Από την άλλη ο Πυλαριακός με πολύ καλή μέχρι τώρα παρουσία σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν φαίνεται ικανός να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι μιας και ο αντίπαλος του είναι ομάδα καλύτερη του, με πολλές επιλογές στο έμψυχο δυναμικό αλλά και μια δυνατή έδρα.
Το σίγουρο είναι ότι θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να βοηθήσει να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να πάρουν εμπειρίες οι ποδοσφαιριστές του από αυτό και τελικά να προσπαθήσουν για το καλύτερο.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη νίκη με σκορ 5-2 στην Ιθάκη επί του Οδυσσέα, ενώ οι φιλοξενούμενοι από εντός έδρας ήττα 2-0 από την Εικοσιμία.
Ο Διον. Λιονάτος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και παρά την ανωτερότητα της ομάδας του θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.
Ο Κ. Κουγιανός με αμυντικογενές σχήμα και χωρίς προβλήματα θα παρατάξει την ομάδα του όπως προαναφέραμε για το καλύτερο.
Φαβορί: Οι Ληξουριώτες έχουν το προβάδισμα για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Δύσκολα οι Πυλαρινοί θα μπορέσουν να «κλέψουν» κάτι από αυτό το παιχνίδι. Αν τέλος πάντων τα καταφέρουν θα έχουν πετύχει μια μεγάλη υπέρβαση. Το σίγουρο είναι ότι θα παλέψουν.
Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς  με βοηθούς τους κ.κ. Β. λογοθέτη και Γ. Αντωνάτο.

Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΑΙΚΟΣ
                                               
Φαντάζει ντέρμπι το παιχνίδι στο Δ.Α.Κ.
Τελευταία ευκαιρία για Σάμη - Παγκέ να παραμείνουν στο "κόλπο"
Στο τελευταίο και πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του προγράμματος που ολοκληρώνει την 6η αγωνιστική διεξάγεται  στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Η Σάμη που την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε θριαμβευτικά από τα Τζανάτα και τους Πρόννους παίρνοντας παράλληλα την πρώτη της φετινή νίκη επικρατώντας με σκορ 6-1, φιλοξενεί, τυπικά γηπεδούχος, τον Παγκεφαλληνιακό.
Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες αφού ο φετινός τους στόχος και σε ότι έχει να κάνει με την είσοδό τους στα playoffs περνάει από αυτό. Και σίγουρα οι δυο προπονητές ποντάρουν πολλά στη νίκη και στο τρίποντο.
Η Σάμη με μια μόνο νίκη, μια ισοπαλία και δυο μέχρι τώρα ήττες δεν έχει κανένα πλέον περιθώριο να χάσει άλλους βαθμούς και κατεβαίνει αποφασισμένη για τη νίκη.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που ουσιαστικά παίζουν σαν γηπεδούχοι, με δυο νίκες και δυο ήττες μέχρι τώρα έχουν δυσκολέψει την κατάσταση. Δείχνουν σαν να ψάχνονται ακόμη και προσπαθούν να επανέλθουν στα περυσινά επίπεδα που πραγματικά η νεανική ομάδα του Γ. Βασιλάκη έπαιξε πολύ όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο φτάνοντας με άνεση στην 3η θέση της τελικής κατάταξης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου των Φωκάτων με σκορ 4-1.
Προβλήματα έχει ο Γ. Βασιλάκης από τους μόνιμους απόντες αλλά αυτό δεν αλλάζει τα πλάνα του αφού έχει συνηθίσει από αυτό. Κατά τα άλλα θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει σε αυτό το παιχνίδι.
Ο Γ. Καρελάκης λογικά αυτή την αγωνιστική θα έχει γεμάτο «οπλοστάσιο» και  θα παρατάξει το καλύτερο σχήμα για το τρίποντο της «ελπίδας».
Φαβορί: Δεν θα δώσουμε κάποια ομάδα φαβορί αφού και οι δυο είναι ικανές για να πάρουν αυτό που θέλουν.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ι. Καπογιαννόπουλο.

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο.Κ.Ι.
12
4
4
0
0
14
1
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
12
4
4
0
0
5
1
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
10
4
3
1
0
10
5
4.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
8
4
2
2
0
9
4
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
6
4
2
0
2
10
6
6.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
5
4
1
2
1
6
5
7.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
4
4
1
1
2
8
5
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
4
4
1
1
2
6
8
9.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3
4
1
0
3
5
8
10.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
3
4
1
0
3
3
8
11.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
1
4
0
1
3
6
15
12.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
0
4
0
0
4
3
19

Η επόμενη αγωνιστική (6η  15-16/11/14)
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
4.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
6.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου