Κυριακή, Απριλίου 15

Νίκησαν και ελπίζουν οι Πρόννοι 1-0 τα Φωκάτα


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, αλλά σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, σήμερα το απόγευμα στα Τζαννάτα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs ανόδου του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, οι Πρόννοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στη σειρά, αφού επικράτησαν 1-0 των Φωκάτων και έτσι ελπίζουν για τη συνέχεια.
Μάλιστα πέρασαν στην 2η θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι περισσότερο.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα μόλις στο 3’, οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ σε 1-0, με τον έμπειρο μέσο τους Κυρ. Κουρκουμέλη, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί την αμυντική αδράνεια, στη σέντρα από δεξιά του Σπαθή και εύκολα με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μαρκαντωνάτου για το προβάδισμα της ομάδας του.
Ένα γκολ που στη συνέχεια θα αποδειχθεί «χρυσό» για την ομάδα του.
Στο 15' μια σέντρα-σουτ του Στάβερη από δεξιά στην περιοχή θα καταλήξει λίγο άουτ.
Στο 42΄ο Μοντεσάντος θα πασάρει στον Στάβερη στα αριστερά, αυτός θα κάνει μια «λόμπα» και η μπάλα θα καταλήξει και πάλι ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Μαρκαντωνάτου.
Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να πάνε με την ισοπαλία στα αποδυτήρια θα χαθεί στο 45’, όταν το συρτό σουτ του Βαγγελάτου, μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, θα στείλει την μπάλα σύριζα άουτ από το δεξί δοκάρι του Παπαβασιλείου.
Έτσι, οι ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια με αυτό το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Στην επανάληψη και πάλι δεν είχαμε πολλές ή καλές φάσεις και στο 50’ μετά από το κόρνερ του Σπαθή από δεξιά, ο Παπαδημητρόπουλος θα πιάσει την κοντινή κεφαλιά, όμως η μπάλα θα περάσει πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.
Στο 60’ μετά από την σέντρα από δεξιά, ο Μοντεσάντος πιεζόμενος θα πιάσει την κεφαλιά, η μπάλα θα φτάσει στον Περαματζή μέσα στην περιοχή που πλασάρει όμως στέλνοντας την μπάλα άουτ, χάνοντας μια καλή ευκαιρία για το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι στο 70’ θα απειλήσουν με ένα δυνατό σουτ του Ντουκάι εκτός περιοχής με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από την εστία του Παπαβασιλείου.
Νέα ευκαιρία για τα Φωκάτα στο 74’ με τον Ντουκάι να βγάζει την σέντρα από αριστερά, τον Αλεξάτο να πλασάρει και την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα των Πρόννων.
Μέχρι τη λήξη δεν θα έχουμε κάποια καλή φάση με αποτέλεσμα το γκολ του 3’ να γράψει το τελικό σκορ του αγώνα και το 1-0 των γηπεδούχων, που ζωντανεύει τις ελπίδες της ομάδας του Δημ. Κουρκουμέλη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου!
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Κώτση και Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Κουρκουμέλης Δημ.), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Αλ., Σπαθής, Κουρκουμέλης Χρ., Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Σπ., Μπάμπης, Κουρκουμέλης Κ., Περαματζής (87’ Ρώσσης), Μοντεσάντος, Στάβερης (70’ Αναγνώστης).
Φωκάτα:(Δ. Γαρμπής), Μαρκαντωνάτος, Βαγγελάτος, Τριανταφυλλίδης, Αδηλίνης, Μαρκάτος, Ντουκάι, Γιαννάτος (46’ Λουλάι), Σελενίτσας, Παπαδάτος, Αραβαντινός (75’ Malshi), Αλεξάτος.
Εικόνες









Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου