Τρίτη, Απριλίου 17

Πολύ όμορφο θέαμα στο κλειστό από τις ομάδες του 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου και του 1ου ΓΕΛ Λευκάδος (Φωτορεπορτάζ)


1ο ΓΕΛ Αργοστολίου - 2ο ΓΕΛ Λευκάδας 49-52
Έναν εντυπωσιακό για τα δεδομένα του σχολικού πρωταθλήματος αγώνα μπάσκετ παρακολουθήσαμε σήμερα το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», από τους μαθητές – καλαθοσφαιριστές του 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου και του 1ου ΓΕΛ Λευκάδας.
Το παιχνίδι από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο ήταν ντέρμπι και οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο.
Μάλιστα κρίθηκε στα τελευταία 21’’ όταν η ομάδα της Κεφαλονιάς ήταν πίσω στο σκορ με 1 πόντο (49-50) και είχε την τελευταία επίθεση, όμως ήταν άστοχη. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μουίκης θα χρεωθεί με αντιαθλητικό και ενώ απέμεναν 7’’,9, εξέλιξη που ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι.
Η ομάδα της Λευκάδας θα ευστοχήσει στις δυο βολές και θα φέρει την διαφορά στο τρίποντο (49-52).
Τα τελευταία 4’’ ανήκουν στην ομάδα του Μ. Δούλια, όμως θα γίνει λάθος στο κατέβασμα και έτσι το παιχνίδι θα τελειώσει μέσα σε δικαιολογημένους πανηγυρισμούς από τους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Λευκάδας.
Γενικά στο αγωνιστικό μέρος, όπως προαναφέραμε ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, οι Λευκαδίτες στα καίρια σημεία του παιχνιδιού έδειξαν καλύτερα στοιχεία και με ψυχραιμία στο τέλος πήραν τη μεγάλη πρόκριση.
Στη συνέχεια η ομάδα του Θ. Λιόκα θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα μεταξύ των περιφερειών Ηπείρου – Δυτικής Ελλάδας.
Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες, αλλά και στους δάσκαλους – προπονητές τους για το καταπληκτικό θέαμα που μας προσέφεραν
Τα 8λεπτα:12-12, 10-9, 13-17, 14-14
Τελικό:49-52
Διαιτητές:Μουρελάτος Κ. – Αυγουστάτου Μ.
2ο ΓΕΛ Αργοστολίου:(Ε. Δούλιας), Ρουχωτάς, Γασπαράτος, Παυλάτος, Μουίκης, Πολλάτος, Κουράκος, Μπάρυ, Γασπαρινάτος, Μανίκας.
1ο ΓΕΛ Λευκάδας:(Θ. Λιόκας), Λαμπίρης, Ροντογιάννης, Μπαλτσάς, Κτενάς, Σολδάτος, Λάζαρης Σπ., Λαζάρης Γ., Ζακυνθινός, Ζαβιτσάνος.
Φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι
Αργότερα θα ανεβάσουμε και ένα βίντεο από το παιχνίδι

































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου