Παρασκευή, Απριλίου 27

Pregame 5ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2017 - 2018


Το Σαββατοκύριακο 28-29/4/2018, συνεχίζονται τα playoffs ανόδου του φετινού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια στις Κεραμειές.
Η πρωτοπόρος των playoffs ομάδα των Διλινάτων φιλοξενεί τυπικά την Εικοσιμία στο μεγάλο ντέρμπι 
Μια αγωνιστική που ξεχωρίζει το ντέρμπι των Κεραμειών μεταξύ Διλινάτων Εικοσιμίας, την Κυριακή και το επίσης ενδιαφέρον παιχνίδι, το Σάββατο στο ίδιο γήπεδο μεταξύ Φωκάτων - Πρόννων.
Μια αγωνιστική που μπορεί ακόμη να δώσει και πρωταθλητή. Αυτό θα συμβεί αν τα Διλινάτα κερδίσουν ή φέρουν ισοπαλία με την Εικοσιμία και ηττηθούν οι Πρόννοι από τα Φωκάτα.
Υπάρχουν βέβαια πολλοί συνδυασμοί που βάζουν ακόμη και την Εικοσιμία στο κόλπο, αλλά δεν χρειάζεται να αναλυθούν από σήμερα.
Ας περιμένουμε την ολοκλήρωση της αγωνιστικής, όπου εκεί τα πράγματα, ελπίζουμε ότι θα είναι πιο  ξεκάθαρα!
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  28-4-2018   ώρα: 17:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Πρόννοι
Κώτσης
Γιάννης
Αντωνιάδης Ν.
Ρηγοπούλου Δ.
2.
Κυριακή  29-4-2018   ώρα: 17:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Εικοσιμίας
Μαγουλάς
Σπύρος
Θωμάς Β.
Ρηγοπούλου Δ.
            
Σάββατο 28/4
Δυο στροφές έμειναν για την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου στην Α’ κατηγορία όπου και θα γνωρίζουμε τον πρωταθλητή μας και την ομάδα που θα εκπροσωπήσει το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Σίγουρα όλα είναι ανοικτά και τα πάντα μπορούν να συμβούν.
Το Σάββατο λοιπόν, στις  5 το απόγευμα στις Κεραμειές, οι Πρόννοι μετά τη νίκη τους επί της Εικοσιμίας, την περασμένη Τετάρτη στα Τζαννάτα, μπήκαν για τα καλά στην διεκδίκηση του τίτλου και πλέον θέλουν δυο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια για να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους έναν τίτλο.
Έχουν όμως, αυτή την αγωνιστική, έναν πολύ δύσκολο αγώνα με αντίπαλο μια δυνατή ομάδα, όπως είναι τα Φωκάτα και σίγουρα το αποτέλεσμα του είναι ικανό να κρίνει πολλά!
Αν περάσουν από τις Κεραμειές, πάνε για εντός έδρας νίκη με Διλινάτα (αν επικρατήσουν της Εικοσιμίας) και «καθαρίζουν». 
Με ήττα ή ακόμη και ισοπαλία ίσως όλα να τελειώσουν για την ομάδα του Δ. Κουρκουμέλη. Πραγματικά μια κρίσιμη όσο και κομβική αγωνιστική για τους Πρόννους.
Από την άλλη τα Φωκάτα, χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά με μεγάλο αγωνιστικό, μιας και θέλουν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στη σειρά, για ένα ακόμη παιχνίδι θα αγωνιστούν, με πάθος και σίγουρα γίνονται επικίνδυνα για τους Πρόννους, που κυριολεκτικά «καίγονται» για το τρίποντο.
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα το οποίο, όπως προαναφέραμε, μπορεί να δώσει μεγαλύτερη αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του φετινού πρωταθλήματος και να πάμε σε ένα φινάλε θρίλερ!
Άλλωστε, τα παιχνίδια των δυο ομάδων έχουν πολύ ενδιαφέρον και κρίνονται στις λεπτομέρειες.
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Και τα δύο παιχνίδια στην κανονική διάρκεια, μεταξύ των παραπάνω ομάδων, τόσο στα Τζαννάτα, όσο και στις Κεραμειές, ανέδειξαν νικητές τους Πρόννους με σκορ 1-0.
Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι του Α' γύρου της σειράς, στα Τζαννάτα υπέρ των φιλοξενούμενων.
            
Κυριακή 29/4
Η συνέχεια τη αγωνιστικής μεταφέρεται για την επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα την Κυριακή 29/4 στο ίδιο γήπεδο, όπου η χαμένη της προηγούμενης αγωνιστικής Εικοσιμία, φιλοξενείται τυπικά από τα Διλινάτα σε ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό αλλά και αγωνιστικό ενδιαφέρον και κυρίως οι γηπεδούχοι να παίζουν πολλά για την κατάκτηση του 2ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους.
Πολύ δε περισσότερο, όταν θα γνωρίζουν και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, μεταξύ Φωκάτων – Πρόννων, που θα διεξαχθεί το Σάββατο και θα ξέρουν τι θα επιδιώξουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Όπως και να έχει έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα ντέρμπι που μπορεί να κρίνει πολλά. Μπορεί και τίποτε. Μπορεί και τον πρωταθλητή ή ακόμη και να πάμε σε ένα χιτσκοκικό φινάλε, αφού και οι φιλοξενούμενοι διατηρούν ελπίδες για το όνειρο, μόνο που δεν έχουν πλέον τη τύχη στα χέρια τους, ακόμη και αν νικήσουν αυτοί και ηττηθούν οι Πρόννοι.
Οι γηπεδούχοι, διατηρούν το αήττητο στη σειρά και αυτό κατ’ αρχήν αναμένεται να διαφυλάξουν, ενώ στη συνέχεια θα επιδιώξουν το τρίποντο που θα τους δώσει περισσότερη άνεση για το μεγάλο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τους Πρόννους, αν και εφ’ όσον οι τελευταίοι περάσουν νικηφόρα από τα Φωκάτα.
Ένα τρίποντο που μπορεί ακόμη και να δώσει τίτλο μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της σειράς, όπως και η ισοπαλία σε περίπτωση ήττας των Πρόννων.
Οι φιλοξενούμενοι, παρά την καλή τους παρουσία στα Τζαννάτα την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφεραν να φύγουν με κάποιον βαθμό με αποτέλεσμα να «ψαλιδιστούν» οι περισσότερες από τις πιθανότητες που είχαν για τον τίτλο και να θέλουν πλέον μόνο νίκη απέναντι στους πρωτοπόρους της σειράς για να ελπίζουν απλά.
Όπως και να έχει, βρίσκονται μαθηματικά ακόμη μέσα στον στόχο τους και θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα, προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να περιμένουν την τελευταία αγωνιστική τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ώστε να μάθουν την τελική τους κατάταξη, μιας και δεν κρατούν στα χέρια τους την κατάσταση.
Περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι, από τις δυο εκ των καλυτέρων ομάδων της σειράς και ελπίζουμε η εικόνα του να ικανοποιήσει τους θεατές που αναμένεται να γεμίσουν την εξέδρα του Δημοτικού των Κεραμειών.
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στην κοινή τους έδρα στις Κεραμειές, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Διλινάτων με σκορ 2-1, ενώ στο δεύτερο στο ίδιο γήπεδο οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0). 
Τέλος, στον Α' γύρο της σειράς των playoffs οι ομάδες αναδείχθηκαν και πάλι ισόπαλες χωρίς σκορ.
            
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
ΑΓ
Ν
Ι
Η
Γκολ
Β
1.
Α.Ο. Διλινάτα
4
2
2
0
6 - 2
12
2.
Α.Ο. Πρόννοι
4
2
1
1
6 - 5
9
3.
Α.Ο. Εικοσιμίας
4
2
1
1
6 - 4
8
4.
Α.Ο. Φωκάτα
4
0
0
4
1 - 8
0
            
 Playoffs ανόδου
6η τελευταία αγωνιστική 6/5/2018
α-α
Ομάδες
1.
Εικοσιμία - Α.Ο. Φωκάτα
2.
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Διλινάτα
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου