Τετάρτη, Απριλίου 25

Συνεχής και σταθερή πρόοδος για το ΜΙΝΙ του ΑΣΚ


To Μίνι Β’ του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, κέρδισε  την ομάδα του Απόλλωνα με 53-43 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και συνεχίζει να κερδίζει παραδοσιακές ομάδες με δυνατές  ακαδημίες, πράγμα που αποδεικνύει την συνεχή και σταθερή πρόοδο του συλλόγου και των αθλητών του.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τον κόουτς Πάνο Ματιάτο και σε όλους τους προπονητές του Συλλόγου για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ακαδημία.
Σημαντική στιγμή και η παρουσία του στο κλειστό του κ. Γιώργου Βούλγαρη, ο οποίος αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για το Πελοποννησιακό  μπάσκετ. Ο κ. Βούλγαρης είχε μάλιστα συνομιλία με τα παιδιά, δίνοντάς τους πολύτιμες συμβουλές.  
Διαιτητής: Κωστής Κ.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-12, 31-20, 39-35, 53-43
Προπονητής: Πάνος Ματιάτος
Βοηθός &  έφορος Γιώργος Γιαννάτος
ΑΣΚ: Καραβιώτη Ελενα 6 (2), Καλούρης Γερ 6, Σπυράτος Διονύσης 14 (4), Μαλεφάκης Νίκος 6, Σιαμάνης Κων/νος 7, Χριστόπουλος Γρηγόρης 6, Αλυσανδράτος Μαρίνος 2, Ραυτόπουλος Αλέξανδρος 2, Κουλουμπής Γεράσιμος 2, Ματράγκος Κων/νος, Βανδώρος Δημήτρης, Νικολάου Πέτρος. 

Παράλληλα, ο  κόουτς του ΑΣΚ Πάνος Ματιάτος, παρακολούθησε στην Πάτρα το 1ο Διεθνές σεμινάριο επιμορφωτικού χαρακτήρα που διοργάνωσε η ομάδα του Προμηθέα, με συμμετοχή ελλήνων και ξένων ομιλητών.
Το κύριο θέμα αφορούσε την παραγωγική διαδικασία εκπαίδευσης νέων αθλητών, καθώς και αθλητιατρικά θέματα. Η ομάδα μας συγχαίρει τις πρωτοβουλίες αυτές της ομάδας του Προμηθέα, οι οποίες αποδίδουν σε όλα τα επίπεδα στον συγκεκριμένο σύλλογο (παρακάτω και εικόνες).
Εν τω μεταξύ, το Σαββατοκύριακο 28-29 Απριλίου θα διεξαχθούν τα ημιτελικά και τελικά των Κορασίδων – Νεανίδων στο 5ο Εσωτερικό Αναπτυξιακό τουρνουά του ΑΣΚ
Παρακάτω το πρόγραμμα αναλυτικά
Εικόνες






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου