Τρίτη, Απριλίου 24

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Για την πρόκριση απέναντι στο Τσιλιβί ο Παλληξουριακός αύριο το μεσημέρι


Μετά τη συμμετοχή του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Παλληξουριακός, κυπελλούχος Κεφαλονιάς, θα μετάσχει σε μια ακόμη σπουδαία διοργάνωση, όπως είναι αυτή του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.
Αύριο Τετάρτη 25/4 και ώρα 13:00, στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου, η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου φιλοξενεί τον κυπελλούχο της γειτονικής Ε.Π.Σ. Ζακύνθου Α.Ο. Τσιλιβί.
Το Τσιλιβί είναι μια ποιοτική ομάδα με έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές. Συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας και μετά από 20 αγώνες τερμάτισε αήττητο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 58 βαθμούς, (19 νίκες – 1 ισοπαλία) 5 περισσότερους από τον 2ο Καταστάρι (53).
Τώρα δίνει αγώνες στα playoffs ανόδου και βρίσκεται, μετά την χθεσινή του ήττα από του Καταστάρι στην 2η του πίνακα της ειδικής βαθμολογίας. Η ήττα της περασμένης Κυριακής πλέον το φέρνει μακριά από το όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος της γειτονικής Ε.Π.Σ. και την άνοδο του στην Γ’ Εθνική κατηγορία και σίγουρα η ψυχολογία στην ομάδα του Ν. Ντόβρου δεν είναι στα καλύτερα της.
Έτσι οι «ερυθρόλευκοι», που πρέπει να εκμεταλλευθούν και το γεγονός αυτό, ψάχνουν μια νέα διάκριση μέσω της συγκεκριμένης διοργάνωσης, αν και θα έχουν απέναντι τους, έναν δύσκολο και ποιοτικό αντίπαλο, που με τη σειρά του θέλει την πρόκριση στον επόμενο γύρο, διασκεδάζοντας την αποτυχία της στο πρωτάθλημα.
Μετά τα παραπάνω είναι σίγουρο ότι θα παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και τις ομάδες να δίνουν τη δική τους «μάχη» για την πρόκριση.
Προβλήματα ιδιαίτερα δεν υπάρχουν για τον προπονητή των γηπεδούχων Σπ. Παπαδάτο και θα παρατάξει την ομάδα του πλήρη με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση της.
Α.Ο. Τσιλιβί (φώτο ionian sports)
Από την άλλη και στην πλευρά των φιλοξενούμενων ο προπονητής κ. Ν. Ντόβρος, εκτός από το άσχημα κλίμα της ήττας από το Καταστάρι και την κακή ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα.
Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο νικητής του συγκεκριμένου αγώνα στην επόμενη αγωνιστική του ομίλου θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον νικητή του άλλου ζευγαριού μεταξύ Αστέρα Αμαλιάδας - Παναρκαδικού.
Η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το παιχνίδι θα συμμετάσχει στη φάση των "8" του θεσμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου