Παρασκευή, Απριλίου 13

Pregame 1ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2017 - 2018

Το Σαββατοκύριακο 14-15/4/2018, ανοίγει η αυλαία των playoffs ανόδου του φετινού πρωταθλήματος Β' κατηγορίας και στο πλαίσιο της πρεμιέρας θα διεξαχθούν τα δυο παιχνίδια προγράμματος.
Μια σειρά που μετά από 6 αγωνιστικές θα βγάλει τον πρωταθλητή, αλλά και θα δώσει τα δυο "εισιτήρια" ανόδου στις δυο από τις τέσσερις ομάδες.
Η πρώτη της κανονικής περιόδου ομάδα της Ευγέρου
Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 14/4 μεσημέρι στις 16:30 στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων και το άλλο την Κυριακή 15/4 την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο.
Αρχικά το Σάββατο στις 4 και 30, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, η πρώτη της κανονικής περιόδου Εύγερος, φιλοξενεί τον δεύτερο Οδυσσέα σε ένα μεγάλο ντέρμπι που μπορεί να κρίνει, έστω και αν βρισκόμαστε στην αρχή ακόμη, πολλά για τη συνέχεια και την τελική κατάταξη των ομάδων.
Το σίγουρο είναι ότι όποιος πάρει τη νίκη, θα έχει κάνει ένα βήμα πιο μπροστά στον στόχο του!
Η 1η αγωνιστική συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Κυριακή την ίδια ώρα, με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα στον τρίτο και τέταρτο της κανονικής περιόδου Πυλαριακό και Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Ένα παιχνίδι κομβικό, τόσο για τους γηπεδούχους, όσο και τους φιλοξενούμενους, αφού όποιος επικρατήσει μπαίνει γερά στο κόλπο της ανόδου, ενώ ο ηττημένος, ιδιαίτερα αν είναι οι "πράσινοι" σίγουρα θα δυσκολέψουν το μεγάλο τους στόχο.
Γενικά περιμένουμε να παρακολουθήσουμε σπουδαία παιχνίδια με θέαμα και ποιότητα, μιας και μιλάμε για τέσσερις σχεδόν ισοδύναμες ομάδες, ικανές να πετύχουν το στόχο τους!
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  14-4-2018   ώρα: 11:00
Ε.Α.Κ./Ε.ΠΣ.Κ.Ι.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
Κώτσης
Γιάννης
Χρηστάτος Σπ.
Μενεγάτος Ε.
2.
Κυριακή  15-4-2018   ώρα: 16:30
Δημοτικό Καραβομύλου
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς
Μαγουλάς
Σπύρος
Ρηγοπούλου Δ.
Καλογηράς Ι.
            
Σάββατο  14/4
Σάββατο πρωί στις 11:00, στο Ενωσιακό Φαρακλάτων σειρά παίρνουν τα playoffs, αφού ανοίγει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της σειράς του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας και την Εύγερο να φιλοξενεί τον Οδυσσέα Ιθάκης σε ένα σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια και την επιτυχία του στόχου κάθε ομάδας.
Οι «πορτοκαλί» με το πλεονέκτημα των +4 βαθμών υπέρ τους, αφού τερμάτισαν στην 1η θέση της κανονικής περιόδου, είναι ένα από τα φαβορί για την κούπα και την άνοδο.
Φυσικά ένα τρίποντο στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα τους φέρει, όσο νωρίς και και αν είναι, σε θέση «οδηγού» για την κατάκτηση της μιας εκ δύο θέσεων που οδηγούν στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας.
Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθάκης, μια πολύ καλή και συγκροτημένη ομάδα, που σε ένα καταπληκτικό ντεμαράζ στο τέλος πήρε την 2η θέση, δείχνει ικανή να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι και αν τα καταφέρει θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για την επάνοδο της.
Το σίγουρο είναι ότι έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι από το οποίο αναμένουμε δυνατές συγκινήσεις, αλλά και μονομαχίες εντός αγωνιστικού χώρου.
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Ευγέρου με σκορ 2-0, ενώ στο δεύτερο στο Βαθύ ο Οδυσσέας πήρε τη ρεβάνς με σκορ 2-1. 
            
Κυριακή  15/4
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την επόμενη ημέρα, Κυριακή 15/4, όπου στον Καραβόμυλο ο τρίτος της τελικής κατάταξης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας Πυλαριακός, φιλοξενεί τον τέταρτο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμολογικό, αλλά και αγωνιστικό ενδιαφέρον, αφού και οι δυο ομάδες ψάχνουν με το "καλημέρα" την πρώτη τους νίκη στη σειρά. Μια νίκη που θα τις βάλει για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου στην Α’ κατηγορία και γιατί όχι και της κούπας.
Οι γηπεδούχοι, τις τελευταίες δυο αγωνιστικές παρουσιάστηκαν χαλαροί και αυτό το πλήρωσαν με ισάριθμες ήττες αλλά και το χαμένο αβαντάζ των +2 βαθμών (πηγαίνει με +1). 
Έτσι δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο άλλης βαθμολογικής απώλειας, αν θέλουν να επιστρέψουν στην Α’ κατηγορία, μετά από δυο χρόνια!
Οι «πράσινοι» του Αργοστολιού από την άλλη, που πήγαν με «0» βαθμούς στη σειρά, θέλουν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα, μιας και με διαφορετικό θα κάνουν πολύ δύσκολη τη συνέχεια.
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι και τις ομάδες ικανές να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί από τη «μάχη» του Καραβόμυλου.
Φυσικά όποια τα καταφέρει, κάνει ένα από τα μεγαλύτερα βήματα της για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων στις Κεραμειές, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Πυλαριακού με σκορ 3-2, ενώ στο δεύτερο στο  γήπεδο του Καραβόμυλου οι "πράσινοι" πήραν τη νίκη με σκορ 3-1.
            
Με τι βαθμολογία συνεχίζουν οι ομάδες στα playoffs ανόδου
α/α
Ομάδα
Βαθμοί
1.
Π.Α.Ο. Εύγερος
4
2.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
2
3.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
1
4.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
0
            
 Playoffs ανόδου
2η αγωνιστική 21-22/4/2018
α-α
Ομάδες
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Οδυσσέας 
2.
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς - Π.Α.Ο.Εύγερος
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου