Παρασκευή, Απριλίου 27

Pregame 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2017 - 2018


Το Σαββατοκύριακο 28-29/4/2018, συνεχίζονται οι αγώνες των playoffs ανόδου του φετινού πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, όπου θα διεξαχθούν και τα δυο παιχνίδια προγράμματος.
Μια αγωνιστική πολύ σημαντική για την μελλοντική πορεία και τους στόχους των τεσσάρων ομάδων.
Η πρωτοπόρος και αήττητος στη σειρά ομάδα του Οδυσσέας Ιθάκης
Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 28/4 πρωί στις 12:00 στο Βαθύ της Ιθάκης και το άλλο την Κυριακή 29/4 στις 5 και 30 μ.μ. στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων. 
Αρχικά στο Βαθύ στις 12:00 το μεσημέρι, ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στη σειρά με το σημαντικό παιχνίδι, μεταξύ του πρωτοπόρου και αήττητου στη σειρά Οδυσσέα Ιθάκης και του επικίνδυνου Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν το τρίποντο που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο τους, αλλά και οι "πράσινοι" το καλύτερο για να παραμείνουν "ζωντανοί" στο όνειρο.
Η 2η αγωνιστική συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Κυριακή 29/4, με το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, όπου στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων στις 5 και 30 το απόγευμα, η Εύγερος ίσως στο πιο κρίσιμο φετινό της παιχνίδι και μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες στη σειρά, θέλει μόνο νίκη προκειμένου να παραμείνει "ζωντανή" στο κυνήγι της ανόδου. 
Ο αήττητος και δεύτερος στην κατάταξη Πυλαριακός, θέλει να αποφύγει κατ' αρχήν, την ήττα και από εκεί πέρα να παλέψει και για το καλύτερο.
Έτσι σε ένα παιχνίδι που πραγματικά "καίει" αναμένονται πολλές και δυνατές μάχες και από τις δυο πλευρές.
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  28-4-2018   ώρα: 12:00
Δημοτικό Ιθάκης
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ. - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Χρηστάτος
Σπύρος
Μαγουλάς Σπ.
Καλογηράς Ι.
2.
Κυριακή  29-4-2018   ώρα: 17:30
Ε.Α.Κ. / Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Κώτσης
Γιάννης
Καραίσκος Απ.
Μενεγάτος Ε.
            
Σάββατο  28/4
Με ένα σημαντικό παιχνίδι ανοίγει την αυλαία της η 3η αγωνιστική των playoffs του τοπικού πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, αύριο Σάββατο 28/4 στο Βαθύ της Ιθάκης, ανάμεσα στον γηπεδούχο Οδυσσέα και τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου είναι δεδομένο ότι θα δώσει μια πιο σαφή εικόνα για τη συνέχεια και την τύχη των δυο ομάδων και πραγματικά «καίει» τους αντιπάλους.
Οι «κιτρινόμαυροι» της Βόρειας Ιθάκης, με ένα δυναμικό ξεκίνημα στη σειρά, εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία της Ευγέρου να πάρει βαθμούς, βρίσκονται αήττητοι στην κορυφή και με την ψυχολογία στα ύψη ψάχνουν το τρίποντο, με δεδομένο το ντέρμπι Ευγέρου – Πυλαριακού, που θα τους φέρει μια ανάσα από την κορυφή της τελικής κατάταξης και την επάνοδο τους στη «μεγάλη» κατηγορία.
Μάλιστα όταν έχουν να δώσουν και τα δυο παιχνίδια με τα φαβορί στην έδρα τους, τότε αυτό ξεπερνάει και την αισιοδοξία.
Από την άλλη, οι «πράσινοι», μετά την μεγάλη νίκη τους επί της Ευγέρου την περασμένη αγωνιστική μπήκαν για τα καλά στο… κόλπο και σίγουρα στην Ιθάκη μόνο για τουρισμό δεν πάνε.
Πηγαίνουν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα τέτοιο που θα τους διατηρήσει σε θέση διεκδίκησης, του ενός εκ των δυο εισιτηρίων της ανόδου στην Α’ κατηγορία. 
Η ομάδα του Τ. Φωή χωρίς άγχος, θα επιδιώξει ένα δεύτερο συνεχόμενο «μπαμ» και οπωσδήποτε γίνεται επικίνδυνη για τους γηπεδούχους!
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι με τους πρωτοπόρους να δείχνουν έτοιμοι για την επάνοδο τους, όμως και οι φιλοξενούμενοι έχουν τον ίδιο στόχο και θα το παλέψουν να παραμείνουν σε αυτόν!
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Και στα δυο ματς νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι και μάλιστα με το ίδιο σκορ 5-1, τόσο στο Βαθύ, όσο και στις Κεραμειές.
            
Κυριακή  29/4
Στη συνέχεια και την Κυριακή 29/4 το απόγευμα, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με την Εύγερο των πολλών προβλημάτων, να φιλοξενεί τον Πυλαριακό.
Ένα παιχνίδι που για τους γηπεδούχους, ίσως να είναι κομβικό για τη συνέχεια και η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θα επιδιώξουν, αφού έχουν μείνει αρκετά πίσω, μετά τις δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στη σειρά και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα φέρει σε αβεβαιότητα για τη συνέχεια.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θέλουν κατ’ αρχήν να διαφυλάξουν το αήττητο τους στη σειρά, ώστε να έχουν το πάνω χέρι στη ρεβάνς του Καραβόμυλου και από εκεί και πέρα θα παλέψουν για το κάτι παραπάνω.
Οι «πορτοκαλί» από τα Φαρακλάτα, όπως προαναφέραμε, εκτός του δυνατού αντιπάλου, έχουν να αντιμετωπίσουν και σημαντικές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών τους. Έτσι θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς εάν δεν θέλουν να χάσουν το «τρένο» της ανόδου στα «σαλόνια» της Α’ κατηγορίας.
Αντίθετα, οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου, δεν αντιμετωπίζουν κάτι ιδιαίτερο και με στόχο να διατηρήσουν το αήττητο, γιατί όχι και κάτι παραπάνω, θα παραταχθούν στο Ενωσιακό.
Εμείς, περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι, ανεξάρτητα από τα προβλήματα και τις ομάδες με δύναμη και πάθος να διεκδικούν το καλύτερο για αυτές. Και οι δυο έχουν τις δυνατότητες να τα καταφέρουν.
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Μια ισοπαλία στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στον Καραβόμυλο 2-2 και μια νίκη για την Εύγερο στο Ενωσιακό με σκορ 2-1.
            
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
ΑΓ
Ν
Ι
Η
Γκολ
Β
1.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
2
1
1
0
2 - 1
6
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
2
1
1
0
5 - 2
5
3.
Π.Α.Ο. Εύγερος 
2
0
0
2
0 - 3
4
4.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
2
1
0
1
3 – 4
3
            
 Playoffs ανόδου
4η αγωνιστική 2/5/2018
α-α
Ομάδες
1.
 Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ. - Π.Α.Ο. Εύγερος
2.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου