Σάββατο, Απριλίου 21

Σε σεμινάριο Σύγχρονου χορού η Όλγα Γαλιατσάτου με τον διεθνούς φήμης κριτή Ciancarlo Tarabella...


Σε ένα διαφορετικό αλλά πολύ σημαντικό σεμινάριο χορού βρέθηκε η κ. Όλγα Γαλιατσάτου χθες στην Αθήνα, προσκεκλημένη ως προπονήτρια Σύγχρονου χορού της Παγκόσμιας και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας χορού I.D.O. Το σεμινάριο έγινε για πρώτη φορά στη Ελλάδα με τον Παγκοσμίου φήμης Ιταλό προπονητή και κριτή Ciancarlo Tarabella και με την sports director της  I.D.OFionaJohnson.
Αντικείμενο του σεμιναρίου ήταν οι διάφορες τεχνικές, στυλ και χορογραφία στον Μοντέρνο-Σύγχρονο, JazzBallet-PointesShowdance.Το σεμινάριο ήταν θεωρητικό αλλά και πρακτικό.
Ωστόσο μαθητές της κ. Γαλιατσάτου βρίσκονται σήμερα στην Αθήνα όπου πρόκειται να αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Ομοσπονδιακό Πρωτάθλημα χορού, όπου τα δύο τελευταία χρόνια διακρίνονται συνεχώς ως πρωταθλητές.
Επίσης θα πάρουν μέρος και στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα χορού, όπου θα συμμετέχουν και χορευτές-αθλητές από χώρες του εξωτερικού.
Τέλος, φέτος και οι δύο αγώνες θα γίνουν με συνδιοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας I.D.O. και I.D.O. Hellas αλλά και της Ιταλικής ομοσπονδίας αθλητικού χορού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου