Παρασκευή, Απριλίου 13

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Έτοιμοι και πάλι για δράση οι άνδρες του ΑΣΚ


Α1 ΕΣΚΑ-Η: Έτοιμοι και πάλι για δράση οι άνδρες του ΑΣΚ
Αγώνες και στα τμήματα Μίνι και κορασίδων νεανίδων
Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η και ο πρωτοπόρος Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά ταξιδεύει στην Πάτρα, όπου την Κυριακή 15 Απριλίου στις 14.00 θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Ολυμπιάδας την τοπική ομάδα.
Ο ΑΣΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις  μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για το Πάσχα, θέλοντας να «ζεσταθεί» εν όψει της συμμετοχής του στα πλέι οφ. Ο ΑΣΚ ο,τι και να γίνει από εδώ και πέρα, θα τερματίσει πρώτος στην κανονική περίοδο και θα μπει από τον δεύτερο γύρο των πλει οφ της κατηγορίας.
Για την 5η θέση του τουρνουά ΜΙΝΙ της ΕΣΚΑ-Η, η αντίστοιχη ομάδα του ΑΣΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 14 Απριλίου στην Πάτρα την Γ’ ομάδα του Προμηθέα, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Γλαύκου (15.15).
Τέλος,  το τμήμα ακαδημιών του ΑΣΚ Κορασίδων – νεανίδων, θα ταξιδέψει στην  Πάτρα, όπου την Κυριακή 15 Απριλίου (14.00) στο κλειστό του «Τόφαλου», για να αγωνιστούν με τα αντίστοιχα τμήματα  της Ακαδημίας του Προμηθέα και τα μεγάλα.
Ευχόμαστε σε όλα τα τμήματα καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου