Δευτέρα, Αυγούστου 26

Η σημερινή 1η της Εικοσιμίας (Εικόνες)


Σιγά – σιγά το καλοκαιράκι μας αποχαιρετάει και μία – μία οι ομάδες ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει των φετινών τους υποχρεώσεων.
Έτσι και η Εικοσιμία, μετά τη φετινή της περιπέτεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πήρε σειρά από σήμερα στο γήπεδο.
Σήμερα λοιπόν το απόγευμα, παρόντων των μελών του Δ.Σ., έγινε η πρώτη συγκέντρωση των «κυανόλευκων» της Λειβαθούς και στη συνέχεια, μετά τις καθιερωμένες, όσο και απαραίτητες ευχές, σειρά πήρε το γήπεδο για την σκληρή προετοιμασία.
Όλα τα βλέμματα, όπως ήταν φυσικό, ήταν στραμμένα στο νέο προπονητή, τον Άκη Τσιμάρα, ο οποίος αναλαμβάνει την ομάδα για ένα νέο ξεκίνημα, με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, έχοντας σαν βοηθό του τον Δ. Γαρμπή.
Στο γήπεδο παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, (έλειπαν κάποιοι δικαιολογημένα λόγω εργασίας) καθώς και οι νεομεταγραφέντες.
Το ευχάριστο της σημερινής πρώτης, η παρουσία πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες, που φέτος προωθήθηκαν στην ανδρική και κάποιοι από αυτούς θα στελεχώσουν το υπάρχων ρόστερ!
Οι Α. Τσιμάρας – Δ. Γαρμπής, ανέλυσαν στους ποδοσφαιριστές το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει σε όλη την προετοιμασία και τους ζήτησαν να μην απουσιάζουν από τις προπονήσεις, προκειμένου να μπουν σωστές βάσεις, για μια ιδανική πορεία στις υποχρεώσεις τους για φέτος!
Παρακάτω εικόνες από τη σημερινή 1η της Εικοσιμίας

























Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου