Τρίτη, Αυγούστου 6

Κ.Ο.Α.:Επιτυχημένο το Open Τουρνουά Βετεράνων - Ευχαριστίες


Με μια γεμάτη τενιστική εβδομάδα, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Κεφαλονιάς, ο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ έκανε το κλείσιμο της φετινής χρονιάς με το καθιερωμένο  Open Τουρνουά Βετεράνων.
Στην διοργάνωση που ολοκληρώθηκε με τις απονομές και την τελετή λήξης την Κυριακή 4 Αυγούστου έλαβαν μέρος συνολικά 80 αθλητές από την Κεφαλονιά, την Καστοριά, τη Θήβα, τα Ιωάννινα και την Αθήνα.

Ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες που στήριξαν τη διοργάνωση, που διεξάγεται ανελλιπώς τα τελευταία 15 χρόνια, καθώς και όλους όσους βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις και ενθάρρυναν με το χειροκρότημα τους  όλους τους αθλητές μας.
Συγχαίρει και ευχαριστεί, συγχρόνως, τους επιδιαιτητές κ. Τόλη Κωνσταντίνο και τη κα. Κλεφτοσπύρου Ιουλία για τη άψογη διοργάνωση των αγώνων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη κα. Κλαδή Νάνσυ (Ξιφίτας) για τη χορηγία.
Επίσης, ευχαριστούμε το Δήμο Κεφαλληνίας, ιδιαιτέρως, το πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Κωνσταντάκη Άγγελο για τη διάθεση των γηπέδων καθώς και τον κ. Νεόφυτο Άγγελο για τη φροντίδα των γηπέδων.
Δίνει ραντεβού για το καλοκαίρι του 2020 και υπόσχεται να φέρει καλύτερες, σημαντικότερες και περισσότερες διοργανώσεις στο νησί μας.
Κλείνοντας, συγχαίρει τους μικρούς σε ηλικία αθλητές για την επιτυχία τους να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Ε2 που διεξήχθη στη Τρίπολη. Συγχαίρει, επίσης, τους προπονητές για το πολύ καλό προπονητικό τους έργο και ευχαριστεί τους γονείς για τη στήριξη.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                           Η Γραμματέας

Βινιέρης Γιώργος                     Ανδρεόλα Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου