Δευτέρα, Αυγούστου 26

Τρεις νέες δυνατές προσθήκες στα Διλινάτα


Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Α.Ο. Διλινάτα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, στην προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας, η φετινή χρονιά να είναι η δική τους.
Έτσι, η ομάδα από το «μεγάλο χωριό», μετά την απόκτηση των έμπειρου Θ. Μπαζάρογλου και του νεαρού Αλ. Τζωρτζάτου, ήρθε σε συμφωνία και έκανε «δικούς» της τρεις ακόμη πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας κέντρο και επίθεση της, ανεβάζοντας τον αριθμό στις πέντε μέχρι τώρα μεταγραφές!
Πρόκειται για τους Άγγελο Κοσμά, Δημήτρη Πολλάτο και Αρμάντο Ντεντλάλα.
Ο πρώτος είναι 28 ετών, με καταγωγή από την Αχαΐα. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Κεφαλονιά. Η θέση του είναι στη μεσαία γραμμή και στο νησί έχει αγωνιστεί σε Ομαλά, Οδυσσέα, Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και τελευταία στον Εύγερο.
Ο δεύτερος, είναι 25 ετών και πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την φανέλα της Εικοσιμίας. Παλαιότερα έχει περάσει από Α.Ο.Κ.Ι., Παλληξουριακό, Λειβαθώ, Διλινάτα.
Παίζει στα άκρα της επιθετικής γραμμής, όπως με την ίδια ευκολία και σε άλλες θέσεις.
Τέλος, ο Α. Ντεντλάλα, που και αυτός προέρχεται από το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επίσης με την Εικοσιμία, είναι 23 ετών και αγωνίζεται στο κέντρο της επίθεσης.
Ουσιαστικά πρόκειται για μια επιστροφή, αφού την περίοδο 2017-2018 αποτελούσε και τότε μέλος της ίδιας ομάδας. Παλαιότερα έχει φορέσει και τη φανέλα του ιστορικού Παγκεφαλληνιακού.
Είναι ένας δυνατός και γρήγορος σκόρερ, που αναμένεται να βοηθήσει στο γκολ!
Σίγουρα, τρεις πολύ καλές μεταγραφές που ανεβάζουν το επίπεδο των Διλινάτων και θα τα βοηθήσουν να πετύχουν στο στόχο τους.
Αμέσως μετά τη συμφωνία τους δήλωσαν στο Sportsthea:
Αρμάντο Ντεντλάλα «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα των Διλινάτων, μετά από έναν χρόνο και θα ξανασυναντηθώ με πρώην συμπαίκτες και φίλους, με στόχο να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να κερδίσει αυτό που τα δυο τελευταία χρόνια είχε στερηθεί την τελευταία στιγμή».
Α. Κοσμάς: «Κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω την πρώην μου ομάδα, την Εύγερο, και να της ευχηθώ παράλληλα καλή επιτυχία τη νέα περίοδο.
Τώρα όσον αφορά τη νέα μου ομάδα, τα Διλινάτα, χαίρομαι πολύ που ανήκω ξανά σε αυτήν.
Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και εγώ από την πλευρά μου, υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ, προκειμένου να την βοηθήσω να εκπληρώσει τους στόχους της.
Τέλος, εύχομαι σε όλους συμπαίκτες και αντιπάλους, να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και προπάντων, χωρίς τραυματισμούς, ώστε να χαρούμε τις στιγμές που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να σου προσφέρει».
Και η ανακοίνωση τους:
«Η ομάδα μας ενισχύεται σημαντικά με την προσθήκη 3 ακόμη ποδοσφαιριστών.
Πρόκειται για δυο παλιούς γνώριμους και ένα καινούργιο «μέλος».
Καλωσορίζουμε τους Αρμάντο Ντετλαλα και Δημήτρη Πολλάτο από Εικοσιμία και Κοσμά Άγγελο από Εύγερο αντίστοιχα! Ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν».
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου