Παρασκευή, Αυγούστου 30

Διοικητικές ανακατατάξεις στα Διλινάτα μετά την αποχώρηση δυο ιστορικών στελεχών τους


Μια είδηση, που ναι μεν ακούγονταν στα ποδοσφαιρικά στέκια, αλλά κανείς δεν ήθελε να πιστέψει, φέρνει δύο πολύ σημαντικούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες του νησιού μας, εκτός συνέχειας από την ομάδα των Διλινάτων.
Πρόκειται για δυο «σημαίες» της, οι οποίοι βρίσκονταν στο πλευρό της, έχοντας  μεγάλη προσφορά, από την ίδρυση της.
Ο πρόεδρος Κ. Βαρτελάτος και ο αντιπρόεδρος Φ. Κουνάδης, θεώρησαν ότι είναι καιρός να μπει στην ομάδα νέο «αίμα» και να την τρέξει προκειμένου να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων.
Σίγουρα, σημαντικές απώλειες για την ομάδα του «μεγάλου χωριού», αφού η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν.
Φυσικά και οι δύο δεν θα σταματήσουν να προσφέρουν στην ομάδα και θα είναι κοντά της όταν και όποτε τους χρειαστεί.
Άλλωστε, το ότι παρέμειναν στην θέση τους, καίτοι είχαν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους περισσότερο από ένα μήνα, προκειμένου να τρέξουν όλες τις υποθέσεις της ομάδας, (μεταγραφικά και άλλες) τα λέει όλα!!
Μια ιστορία λοιπόν, 40 περίπου ετών, σαν παράγοντες ολοκληρώνεται για δυο σπουδαίους ανθρώπους, με ήθος αλλά και περίσσια αγάπη για αυτό που έκαναν.
Ας ελπίσουμε ότι, θα τους συναντάμε, με αγάπη και σεβασμό, για πολλά – πολλά χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους, κοντά στην ομάδα της καρδιάς τους, έστω και σαν απλούς φίλαθλους.
Μετά από αυτό το γεγονός, οι θέσεις τους στο Δ.Σ. συμπληρώθηκαν από τα αναπληρωματικά μέλη, ενώ έγινε η αναδιάρθρωση με νέο πλέον πρόεδρο στα Διλινάτα τον κ. Νίκο Τζωρτζάτο, ένα από τα ιστορικά της στελέχη, τουλάχιστον μέχρι τις αρχαιρεσίες του προσεχούς Ιουνίου.
Με την ευκαιρία ευχόμαστε στο νέο πρόεδρο καλή επιτυχία στο έργο του.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου