Πέμπτη, Αυγούστου 29

Νέα σπουδαία μεταγραφή για τα Διλινάτα


Νέα πολύ σημαντική μεταγραφή, η έκτη φετινή για τα Διλινάτα, αφού σήμερα έδωσε τα χέρια με έναν νεαρό, πολύ αξιόλογο και παρά το νεαρό της ηλικίας του έμπειρο ποδοσφαιριστή.
Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Πεφάνη, από την Ελλάδα Ποντίων Πειραιώς, ο οποίος δόθηκε με έναν χρόνο υποσχετική στην ομάδα του «μεγάλου χωριού».
Έναν ποδοσφαιριστή 21 ετών, με τις συστάσεις που τον ακολουθούν να μιλάνε για έναν εξαιρετικό ακραίο αριστεροπόδαρο, που αγωνίζεται και στις δυο πλευρές του γηπέδου, ενώ μπορεί να τα καταφέρει το ίδιο καλά και ως επιτελικός μέσος.
Ένα πραγματικό πολυεργαλείο στα χέρια του Γιώργου Τόγια.
Σε πολύ μικρή ηλικία πέρασε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ σε ηλικία 15 ετών πραγματοποίησε την πρώτη του μεταγραφή στην ομάδα του Ορφέα Αθηνών.
Στη συνέχεια και πριν από 5 χρόνια πήρε νέα μεταγραφή, όπου και αγωνίζονταν μέχρι πέρυσι, στην ομάδα των Ποντίων, στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πειραιά!
Να αναφέρουμε, ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει καταγωγή από το νησί μας, αφού ο πατέρας του Σάκης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Διλινάτα.
Σίγουρα μια πολύ καλή εξέλιξη για τα Διλινάτα που ανεβάζει ακόμη ψηλότερα τον πήχη για μια πορεία ανταγωνιστική, αλλά και πρωταθλητισμού στην Α’ τοπική κατηγορία!
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου