Παρασκευή, Αυγούστου 30

Στην Εικοσιμία ο πολύπειρος μέσος Λάμπρος Λογόνης


Δεν πρόλαβε καλά – καλά να μείνει ελεύθερος από τον Οδυσσέα Ιθάκης, ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής Λάμπρος Λογόνης και ήδη πληροφορηθήκαμε το κλείσιμο της συνεργασίας του με τον Α.Ο. Εικοσιμίας.
Σίγουρα, ο Λογόνης, ένας πολύ αξιόλογος ποδοσφαιριστής με ήθος, αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα της Λειβαθούς, σε μια εποχή που όλοι προσπαθούν να την επαναφέρουν στους γνωστούς αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά την περυσινή περιπέτεια της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι 32 ετών και αγωνίζεται στο κέντρο, με αγωνιστική παρουσία στην πρώην Δ’ Εθνική, αλλά και σε πολλές ομάδες εντός και εκτός νησιού, όπως Κρόνο Αργυράδων Κέρκυρας (σε ηλικία μόλις 17 ετών), Αίας Γαστούνης, Αναγέννηση Παλαιοχωρίου, Α.Ο. Λειβαθώ, Μανωλάδα, Δάφνη Ανδραβίδας, Α.Ο.Κ.Ι., Α.Ε. Κεφαλονιάς, Α.Ο. Σάμης και Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης!
Μέχρι τώρα έχει συνολικά συμμετοχή σαν βασικός περίπου σε 300 αγώνες!!
Ουσιαστικά πρόκειται για μια επιστροφή, αφού ο Λογόνης είχε φορέσει ξανά τη φανέλα της Εικοσιμίας πριν από μια χρονιά.
Παρακάτω δήλωση του ποδοσφαιριστή αποκλειστικά στο Sportsthea:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από έναν χρόνο στην ομάδα της Εικοσιμίας.
Είναι ένα νοικοκυρεμένο Σωματείο το οποίο ετοιμάζεται να κάνει τη δική του «επανάσταση» και να επανέλθει στις επιτυχίες.
Ευχαριστώ τη Διοίκηση για τον τρόπο που με προσέγγισε, με αποτέλεσμα να πω αμέσως το ναι, να γίνω μέλος αυτής της οικογένειας και με τη δική μου βοήθεια να πετύχουμε τους στόχους μας.
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην  πρώην ομάδα μου τον Οδυσσέα Ιθάκης, για την άψογη από κάθε άποψη συνεργασία μας, την περασμένη σεζόν.
Εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές, συμπαίκτες και αντιπάλους να είμαστε υγιείς και να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.
Στις ομάδες, να έχουν μια καλή και παραγωγική χρονιά επιτυγχάνοντας η κάθε μια τον στόχο που έχει θέσει.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά»!
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου