Σάββατο, Αυγούστου 24

Κέφι-χορός-τραγούδι...Το αδιαχώρητο στη γιορτή της Σαρδέλας στα Φωκάτα (Φωτορεπορτάζ)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και συμμετοχή του κόσμου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, χθες Παρασκευή 24/8, το βράδυ, η καθιερωμένη γιορτή της σαρδέλας του δραστήριου Αθλητικού Ομίλου Φωκάτων, στον κατάμεστο από κόσμο, προαύλειο χώρο του Άι Γιάννη του χωριού.
Από νωρίς είχαν πιάσει... δουλειά, ο ακούραστος πρόεδρος Νίκος Φωκάς, καθώς και οι εθελοντές με τις νοικοκυρές, ώστε όλοι αυτοί που τίμησαν την γιορτή τους, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, να χαρούν, να διασκεδάσουν και να αποχωρήσουν για άλλη μια φορά απόλυτα ευχαριστημένοι.
Την παράσταση, όπως άλλωστε αναμενόταν, έκλεψαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μικρά και μεγάλα που καταχειροκροτήθηκαν.
Στη συνέχεια, ο κόσμος χόρεψε, διασκέδασε με το κέφι να πιάνει κόκκινο σε ένα μεγάλο λαϊκό πρόγραμμα, με τον Ρενάτο στο μπουζούκι, τον Ρομάριο στα πλήκτρα και τον Δημήτρη Αναστόπουλο στο τραγούδι, να δίνουν ρέστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Οι καλεσμένοι της βραδιάς απόλαυσαν ψητή σαρδέλα, σαλάτες, αναψυκτικά και κρασιά, προσφορά των χορηγών, Γ. Δεστούνης (σαρδέλα), Πολλάτος Γερ. (φρούτα) και Αντ. Χαραλαμπέλης - Φούρνος «Τρίτη γενιά» (ψωμιά).
Διακρίναμε μεταξύ άλλων, τον νέο Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεοφ. Μιχαλάτο, τους Δ.Σ. Κρ. Μιχαλάτου, Διον. Μινέτο, Στ. Σπαθή, τον απερχόμενο πρόεδρο της Τ.Κ. Λακήθρας κ. Γιαν. Κωνσταντάτο και της Τ.Κ. Μεταξάτων κ. Αντ. Αυγουστάτο.
Να αναφέρουμε ότι, τόσο στον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θ. Μιχαλάτο, όσο και στον κ. Γερ. Δεστούνη, δόθηκε τιμητικά από μια φανέλα της ομάδας, με το Νο 10 και 5 αντίστοιχα.
Τέλος, από την λαχειοφόρο αγορά, τυχερή αναδείχθηκε η Αργυρώ Γερουλάνου, μέλος του χορευτικού συγκροτήματος των Φωκάτων, όπου κέρδισε μια τηλεόραση 43"! 
Εμείς από την πλευρά μας να συγχαρούμε για ακόμη μια φορά τον δραστήριο και κορυφαίο πρόεδρο του νησιού, Νίκο Φωκά, ο οποίος έχει καταφέρει μέσω του Συλλόγου να προβάλει αθλητισμό και πολιτισμό, με στόχο να μυήσει την νεολαία σε αυτά, σε εποχές μάλιστα δύσκολες.
Μαζί βέβαια το Δ.Σ., οι νοικοκυρές οι εθελοντές και οι φίλοι των Φωκάτων.
Παρακάτω μεγάλο φωτορεπορτάζ από την γιορτή


















































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου