Κυριακή, Αυγούστου 4

Κλείνει τρεις πολύ καλές μεταγραφές και ενισχύεται ο Πυλαριακός

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΣ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
Όχι μια, ούτε δυο, αλλά τρεις μεταγραφές είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει, ο περυσινός πρωταθλητής Β’ κατηγορίας, Πυλαριακός με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία του στο νέο πρωτάθλημα με την επάνοδο του στην Α’ τοπική κατηγορία.  
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, βρίσκεται σε  συμφωνία, απομένουν μόνο τα τυπικά, με τρεις αξιόλογους ποδοσφαιριστές από τον γείτονα Α.Ο. Σάμης.
Πρόκειται για τον πολύ καλό 28χρονο, τερματοφύλακα Παντελή Φλαμιάτο που αναμένεται να κάνει ένα αξιόλογο «δίδυμο», που θα υπερασπιστεί την εστία του Πυλαριακού, με τον Παν. Μακρή.
Τον Κώστα Νικολοβιένη, όπου στη νέα του ομάδα θα συναντηθεί εκ νέου με τον αδελφό του Θοδωρή.
Ο Κώστας, ένας πολύ αξιόλογος ποδοσφαιριστής, είναι 29 ετών και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και σαν επιθετικός.
Σίγουρα ένα πολυεργαλείο στα χέρια του προπονητή των «κυανέρυθρων, Κώστα Βιτωράτου.
Τελευταίος της λίστας, ο νεαρός μέσος (17 ετών), Βαγγέλης Μιχαλάτος, ο οποίος αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε θέση δεύτερου μικρού και αγωνίζεται σαν κεντρικός, αλλά και δεξιός μέσος.
Και οι τρεις παραπάνω προσθήκες, είναι προσωπική επιλογή του προπονητή Κώστα Βιτωράτου, μιας και ο τελευταίος πιστεύει πολύ στην αξία, το ήθος, αλλά και το ταλέντο των τριών παραπάνω ποδοσφαιριστών.
Παράλληλα στη μεγάλη ομάδα θα προωθηθούν και δυο πιτσιρικάδες από τις ακαδημίες του Συλλόγου, οι Τίμος Δημητρίου και Χρήστος Μπερδεμπές οι οποίοι και θα καλύψουν θέσεις μικρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου