Τετάρτη, Αυγούστου 14

Συνεχίζει στα Διλινάτα ο Γ. Τόγιας – Πρώτη προσθήκη με εμπειρία

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΖΑΡΟΓΛΟΥ Sportsthea
Το έργο που ξεκίνησε πέρυσι στην ομάδα των Διλινάτων και έφτασε πολύ κοντά στους στόχους της, θα συνεχίσει και τη φετινή περίοδο ο Γιώργος Τόγιας.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΓΙΑΣ Sportsthea
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν προπονητής, έδωσε σήμερα τα χέρια με τους διοικούντες της ομάδας του «μεγάλου χωριού», ανανεώνοντας οι δύο πλευρές για ακόμη έναν χρόνο τη συνεργασία τους.
Αμέσως, μετά την παραπάνω συμφωνία, ήρθε και η πρώτη φετινή προσθήκη.
Μια μεταγραφή, "βόμβα", με μεγάλη εμπειρία και έναν ποδοσφαιριστή που έχει δώσει με άριστα αποτελέσματα τα διαπιστευτήρια του στο τοπικό ποδόσφαιρο, ενώ η μεγάλη αξία και εμπειρία του, αναμένεται να δώσει λύσεις στο σύνολο του Γιώργου Τόγια.
Πρόκειται για τον Θανάση Μπαζάρογλου, έναν ποδοσφαιριστή που διακρίνεται για το ήθος του και έχει φορέσει την φανέλα αρκετών τοπικών ομάδων, με τελευταία αυτή του ιστορικού Παγκεφαλληνιακού.
Μεταξύ αυτών Λειβαθώ, Α.Ο.Κ.Ι., Α.Ε Κεφαλονιάς, Εικοσιμία, Παγκεφαλληνιακό κ.α..
Σίγουρα, ο Θανάσης μπορεί να προσφέρει τα Διλινάτα και να τα βοηθήσει να υλοποιήσουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το νταμπλ!
Μάλιστα, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, τα Διλινάτα συζητούν με επιθετικό, ο οποίος τελευταία είχε παραστάσεις από την Γ’ Εθνική κατηγορία (ονόματα για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε).
Επίσης το πλάνο λέει και για άλλες σημαντικές προσθήκες που θα ανακοινωθούν άμεσα.
Αποκλειστική του Θ. Μπαζάρογλου δήλωση στο Sportsthea:
«Μετά από δύο χρόνια επιστρέφω στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κεφαλλονιάς!!
Νέος σταθμός σε αυτό το καινούριο ξεκίνημα, η ομάδα Α. Ο ΔΙΛΙΝΑΤΑ.
Επιστρέφω γεμάτος όρεξη και πάθος για αυτό που αγαπάω από μικρό παιδί.
Ευχαριστώ τον Κύριο Γιώργο Τόγια για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την οικογένειά των Διλινατων.
Θα κάνω τα πάντα για να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας.

Καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους».
Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της ομάδας:
«Ο Α.Ο. Διλινάτα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας του, με τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Τόγια και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Η περυσινή δουλειά που ξεκίνησε στην ομάδα με την συμμετοχή του προπονητή μας, θα συνεχιστεί και τη φετινή, με στόχο να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας και τοπικό κύπελλο.
Επίσης με την ευκαιρία και με μεγάλη ικανοποίηση, θέλουμε να ανακοινώσουμε και την πρώτη φετινή προσθήκη στο ρόστερ μας, την μεταγραφή του έμπειρου και εξαιρετικού ποδοσφαιριστή Θανάση Μπαζάρογλου.
Καλωσορίζουμε και τους δυο στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στο μέλλον».
Από τον Α.Ο. Διλινάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου