Σάββατο, Αυγούστου 24

Πρεμιέρα αύριο Κυριακή, 4 μ.μ. για τον Παλληξουριακό στο κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον Ξενοφώντα


Αύριο Κυριακή στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, στις 4 μ.μ., ο Παλληξουριακός στα πλαίσια της πρώτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος φιλοξενεί τον Ξενοφώντα Κρεστένων Ηλείας, περυσινό νταμπλούχο Α1 της τοπικής Ε.Π.Σ.Η..
Ένα δύσκολο παιχνίδι, òπου η Ληξουριώτικη ομάδα θέλει να κάνει ποδαρικό στη νέα περίοδο με νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Οι «ερυθρόλευκοι», με νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον Ηλία Ζερβό, θέλουν να μπουν με το δεξί στις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, πετυχαίνοντας μια νίκη πρόκριση, στην επόμενη φάση του θεσμού.
Απέναντι τους, θα βρουν μια πολύ καλή ομάδα, τον νταμπλούχο Α1 Ηλείας Ξενοφώντα Κρεστένων, που ταξιδεύει αυθημερόν στην Κεφαλονιά για να διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις τη νίκη και να αποχωρήσει από το νησί μας με την πρόκριση.
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο κόουτς του Παλληξουριακού και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για μια καλή παρουσία, αλλά και την πρόκριση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητεςΔεν ισχύει όμως το ίδιο και για το τεχνικό δίδυμο των αντιπάλων του, Ντέγιαν Μιλοσέσκι και Νίκο Αντωνόπουλο, αφού αναμένεται να απουσιάσουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι, οι Μπακατσέλος, Κωνσταντόπουλος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.
Στα ευχάριστα όμως θα έχουν στη διάθεση τους και τα τρία φετινά αποκτήματα της ομάδας (Φερεκίδη - Μπατζάκα - Βυθούλκα).
Την ομάδα της Ηλείας θα ακολουθήσουν και αρκρτοί φίλοι της, αφού η διοίκηση ανακοίνωσε, ότι με την ευκαιρία του συγκεκριμένου αγώνα, θα πραγματοποιήσει εκδρομή στο νησί μας!
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Καλαμάρης με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Σούζα και Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Όλοι τους από την Αιτωλοακαρνανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου