Πέμπτη, Αυγούστου 29

Μεταγραφική επιτυχία για τους Πρόννους


Την απόκτηση του Γιώργου Πολυδωράτου ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Α.Ο. Πρόννων και ενισχύεται σημαντικά για τη νέα περίοδο.
Ο Πολυδωράτος, με δυο συνεχόμενες, γεμάτες αγωνιστικές, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, με τον Παλληξουριακό και πρόσφατα την Εικοσιμία, από τους καλύτερους των πρώην ομάδων του, σε αυτές του τις συμμετοχές, ανεβάζει το επίπεδο στα «λιοντάρια» των Πρόννων, στην προσπάθεια τους να διατηρήσουν τα κεκτημένα, αλλά και να παλέψουν για το τοπικό κύπελλο.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητεςΙδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζεται, είναι 25 ετών και αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός.
Δείτε παρακάτω τι δήλωσε αποκλειστικά στο Sportsthea:
«Κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω την πρώην μου ομάδα, την Εικοσιμία, που σεβάστηκε την απόφαση μου να μη συνεχίσουμε μαζί, μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά που περάσαμε και πραγματικά μπορώ να πω ότι είμαστε ήρωες. Προσπαθήσαμε με νύχια και με δόντια να βάλουμε πλάτη, ώστε να κρατηθεί ζωντανή η ομάδα και να υπάρχει και πάλι στο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο ξεκινώντας από την αρχή και τα καταφέραμε.
Τώρα, σε ότι αφορά τη νέα μου ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.
Ξέρω ότι το κλίμα είναι πολύ καλό και οι στόχοι πολύ υψηλοί, κάτι που με κάνει αισιόδοξο ότι θα τα καταφέρουμε.
Με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και προπάντων, χωρίς τραυματισμούς»
Και η ανακοίνωση των Πρόννων:
«Μια ακόμη μεταγραφή για την ομάδα μας ολοκληρώθηκε.. καλωσορίζουμε τον Πολυδωράτο Γιώργο και του ευχόμαστε μια καλή σεζόν με υγεία».
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου