Τετάρτη, Αυγούστου 28

Με αγιασμό και πολλά χαμόγελα ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους και τα Διλινατα (Φωτορεπορτάζ)


Με αρκετά νέα πρόσωπα στο φετινό τους ρόστερ, αλλά με ίδιο προπονητή, τον Γιώργο Τόγια, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους σήμερα Τετάρτη 28/8 τα Διλινάτα, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Παραβρέθηκαν τα νέα αποκτήματα της ομάδας, οι παλιοί ποδοσφαιριστές, ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Τζωρτζάτος, και κάποια από τα μέλη της Διοίκησης.
Στην αρχή πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τους αρχιμανδρίτη Κυπριανό και τον συγχωριανό π. Σωτήρη.
Αμέσως μετά, η Διοίκηση καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές ευχόμενη, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και με την κατάκτηση, τόσο του τοπικού κυπέλλου, όσο και του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, που τα δύο τελευταία χρόνια έχασαν στο παρά ένα και στις λεπτομέρειες.
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κόουτς, δίνοντας οδηγίες για το πρόγραμμα της προετοιμασίας που θα ακολουθήσει, τονίζοντας πόσο σημαντική θα είναι η παρουσία τους στις προπονήσεις, προκειμένου να γίνει το κτίσιμο μιας νέας ομάδας που θα πρωταγωνιστεί παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο.
Αμέσως μετά ακολούθησε η πρώτη προπόνηση σε σχετικά χαλαρούς ρυθμούς, κάτι τι οποίο δεν αναμένεται στη συνέχεια, μιας και θα ανέβουν τα «γκάζια» και ο ιδρώτας με την κούραση θα κάνουν τη δική τους εμφάνιση.
Πάντως τα χαμόγελα από όλους ήταν εμφανή, όπως και η ελπίδα για κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια.
Κάποιες απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες, ήταν αυτές, δυο ανθρώπων του Δ.Σ., που έχουν γράψει ιστορία στα Διλινάτα και παραμένουν οι φυσικοί τους ηγέτες.
Ο πρόεδρος, Κ. Βαρτελάτος και ο αντιπρόεδρος Φ. Κουνάδης, που δεν θα είναι πλέον στο νέο Δ.Σ., όμως πάντα θα βρίσκονται κοντά στην ομάδα της καρδιάς τους. Άλλωστε 40 περίπου χρόνια στην ομάδα συνεχούς  προσφοράς δεν τα λες και λίγα!!!
Για αυτά όμως θα σας ενημερώσουμε σε επόμενο ρεπορτάζ μας! 
Παρακάτω εικόνες από τη σημερινή 1η των Διλινάτων



















































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου