Σάββατο, Νοεμβρίου 16

Σπουδαίο "2" ... ανοίγει την "πόρτα" για 4αδα ο ιστορικός Παγκέ


Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ    0-3     
                       
                                       
Στα μισά του Α' γύρου........ 
και η ομάδα του Γιώργου Βασιλάκη συνεχίζει να εκπλήσσει  θετικά
Σε έναν πολύ μέτριο από άποψης ποιότητας και θεάματος παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Παγκεφαλληνιακός στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του επικρατώντας των Ομαλών με σκορ 3-0!
Η ομάδα του Γ. Βασιλάκη για μια ακόμη φορά έδειξε πολύ καλά στοιχεία, έβγαζε ενέργεια, κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα και ήταν καλύτερη από τους αντιπάλους της η οποίοι μπορεί να προσπάθησαν, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι με αποτέλεσμα να μπαίνουν σε περιπέτειες στη συνέχεια  μιας και βρίσκονται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Οι γηπεδούχοι μετά από αυτή τους την επιτυχία «σκαρφάλωσαν» στην 3η θέση  και στους 12 βαθμούς  μαζί με την Α.Ε.Κ. (αγωνίζεται αύριο τόσο αυτή όσο και η Σάμη) και ότι και να συμβεί στα αυριανά παιχνίδια (νίκες των δυο) ο ιστορικός Πάγκε θα συνεχίζει αν βρίσκεται στην 4αδα και μάλιστα με βαθμολογικό «μαξιλάρι» ασφαλείας από τους επόμενους του πίνακα.
Τα Ομαλά άντεξαν μόνο στο α' ημίχρονο ενώ στο δεύτερο και μετά το γκολ που δέχθηκαν κατέρρευσαν  ενώ όταν ανοίχθηκαν μήπως και ισοφαρίσουν δέχθηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο άλλα δυο τέρματα.
Φάσεις και γκολ
Άτυχοι στο 8' οι τυπικά γηπεδούχοι αφού το οριζόντιο δοκάρι του Ζαμπαύτη θα σταματήσει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα στο γυριστό φαλτσαριστό σουτ του Ντόκο λίγο έξω από την μικρή περιοχή και πλάγια σε λάθος απομάκρυνση του Παπαθεοδωρόπουλου.
Στο 15' οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν στην ευκαιρία των Ομαλών όταν ο Κοτίνης με ωραία ενέργεια θα περάσει την μπάλα στην πλάτη των αμυντικών στον Τούρλα ο οποίος αστοχεί στο πλασέ του.
Ένα σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Τούρλα στο 38' δεν ανησυχεί τον Αρτούρ αφού η μπάλα θα καταλήξει στην αγκαλιά του.
πάσα του Βεκερίδη στον Ροζάριο μέσα στην περιοχή και αριστερά στο 42' με τον τελευταίο να πιάνει ένα διαγώνιο σουτ που θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αρτούρ.
Τελευταία φάση για το πρώτο 45λεπτο με τον Νουρεντίνι να βρίσκει με κάθετη πάσα τον Κοτίνη στην περιοχή και τον Αρτούρ να πέφτει στα πόδια του και να αποκρούει την μπάλα. 
Χωρίς σκορ οδηγήθηκαν οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στο δεύτερο ο Πάγκε ήταν καλύτερος των αντιπάλων του και πίεσε για το γκολ, κάτι που θα καταφέρει, στο πρώτο σε αυτό το χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα με τον Τούρλα στο 59' να πιάνει ένα πολύ μακρινό και όχι ιδιαίτερα δυνατό σουτ, η μπάλα θα σκάσει στο έδαφος, θα ξεγελάσει τον Αρτούρ και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 65' ο Φιοράτος μετά από ένα διώξιμο της μπάλας από τον Βεκερίδη, θα γίνει κάτοχος της μπάλας ανάμεσα σέντρα και μεγάλη περιοχή, θα πιάσει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, όμως η μπάλα δεν του κάνει το "χατήρι" και θα περάσει δίπλα από το αριστερό "Γ" της εστίας του Ζαμπαύτη.
Ο Τούρλας στο 78' θα βρει με έξυπνη κάθετη πάσα το Ροζάριο μέσα στην περιοχή, όμως στο πλασέ που πραγματοποιεί θα νικηθεί προσωρινά από τον Αρτούρ, στην συνέχεια η μπάλα φτάνει στον Τούρλα που θα πιάσει το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα των αμυνομένων και να καταλήγει κόρνερ.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα Ομαλά αφού δεν είχαν κάτι άλλο να χάσουν βγήκαν στην επίθεση μήπως και πετύχουν κάποιο γκολ, όμως δεν δικαιώθηκαν μιας και υπήρξαν πολλά κενά στο χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα να δεχθούν ακόμη δυο.
Στο 86' ο Νουρεντίνι μετά από κάθετη πάσα του Αρμάντο θα βρεθεί απέναντι από τον Αρτούρ και με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Ένα σουτ του Τούρλα στο 88' μέσα από την περιοχή θα αποκρούσει εκπληκτικά σε κόρνερ ο Αρτούρ.
Το τελικό 0-3 θα γράψει πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ο Τούρλας στο 90' με πλασέ στην κενή εστία ύστερα από λάθος του Τζάκη και γύρισμα του Γ. Κουλουμπή.
Μια ακόμη ευκαιρία στο 90+3 για τους φιλοξενούμενους όταν και πάλι ο Αρτούρ θα αποκρούσει εκπληκτικά το σουτ του Νουρεντίνι μέσα από την περιοχή.
Διαιτητής ο κ. Κων. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Λυμπερόπουλο Θ.  και Αντωνάτο Γερ.
Οι συνθέσεις
Ομαλά:(Β. Κουρούκλης), Αρτούρ, Τζάκης, Γασπαρινάτος (66' Καπετάνιος), Παγουλάτος, Γκαζάρ, Τσακαρισιάνος Σπ., Καλογηράτος Αν. (79' Φραγκιάς), Φιοράτος, Ντόκο, Νιφοράτος, Γεωργόπουλος (90+1 λ.τ. Γεωργόπουλος).
Παγκεφαλληνιακός:(Γ. Βασιλάκης),  Ζαμπαύτης, Νουρεντίνι, Τριανταφυλλίδης, Θωμάς, Βεκερίδης, Αρμάντο, Ροζάριο (80' Κουλουμπής Γερ), Παπαθεοδωρόπουλος, Κοτίνης (57' Γιαννάτος), Τούρλας, Κατσιγιώργης (89' Μπαζάρογλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου