Κυριακή, Νοεμβρίου 24

Ασταμάτητη η Α.Ε.Κ. εύκολα 4-0 τα Ομαλά και συνεχίζει αήττητη με 6Χ6


Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ   4-0        
                      
           
Χωρίς να εντυπωσιάσει η Α.Ε.Κ. "εκτέλεσε" τα Ομαλά με τα στημένα
Η Α.Ε.Κ. συνεχίζοντας τις καλές της εμφανίσεις δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει απέναντι στα Ομαλά με σκορ 4-0 συνεχίζοντας το «ταξίδι» της στην κορυφή και μάλιστα αήττητη με το εντυπωσιακό 6Χ6!!!
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και δεν απειλήθηκαν ποτέ από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι από την αρχή και με πάρα πολλές ελλείψεις στην σύνθεση τους φάνηκαν να είναι στημένοι με αμυντικούς προσανατολισμούς. 

Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο και με αιχμή του δόρατος τις στημένες φάσεις πήραν αυτό που ήθελαν, χωρίς να δεχθούν για μια ακόμη αγωνιστική γκολ και συνεχίζουν με την διαφορά από την Εικοσιμία στους δυο βαθμούς. Οι δυο αυτές μάλιστα ομάδες θα συναντηθούν την Κυριακή στις Κεραμειές σε ένα ντέρμπι που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον και θα κρίνει, αν και νωρίς ακόμη, την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.
Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 4’ όταν με πλασέ του Εμιλιάνο θα στείλει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Αρτούρ μετά από φάουλ από τα δεξιά του Μπαζάρογλου.
Στο 8΄ο Αραπέλης μετά το φάουλ του Κρούτη και τις κόντρες στα σώματα των αμυνομένων των Ομαλών θα πιάσει ένα γυριστό σουτ λίγο έξω από την μικρή περιοχή του Αρτούρ αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.
Στο 17’ οι πρωτοπόροι θα πάρουν «κεφάλι» στο σκορ, ο Κρούτη θα εκτελέσει φάουλ, η μπάλα μέσα στην περιοχή στον Λούλουδα ο οποίος θα την κατεβάσει και με όμορφη παράλληλη πάσα θα βρει τον Εμιλιάνο που δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα να την στείλει στα δίχτυα για το 1-0.
Ωραία ατομική του Αραπέλη στο 23’ θα πασάρει παράλληλα στον Κόμητα, όμως το πλασέ του επιθετικού των γηπεδούχων από την μικρή περιοχή θα την μπάλα να περάσει άουτ σταματώντας στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Αρτούρ.
Σέντρα από αριστερά του Μπαζάρογλου στο β’ δοκάρι στο 26’, ο Κόμητας και πάλι θα πιάσει την κεφαλιά που θα στείλει όμως την μπάλα να περάσει παράλληλα με την εστία και να καταλήξει άουτ.
Πολύ καλή απόκρουση του Αρτούρ στο 28’ στο δυνατό σουτ του Εμιλιάνο αφού θα πέσει στην αριστερή του γωνία και θα διώξει την μπάλα κόρνερ.
Στο 33’ ο Μπαζάρογλου σε φάουλ ανάμεσα σέντρα και μεγάλη περιοχή θα αλλάξει με τον Αντωνόπουλο, στη συνέχεια θα βγάλει μια ψηλοκρεμαστή πάσα στο β’ δοκάρι με την άμυνα των φιλοξενούμενων να συλλαμβάνεται «κοιμώμενη», τον Εμιλιάνο και πάλι, εντελώς αμαρκάριστο να κατεβάζει με την ησυχία του την μπάλα και εύκολα να την στέλνει στα δίχτυα για το 2-0 της ομάδας του.
Ένα μακρινό σουτ στο 39’ από τον Τανουσάι θα περάσει λίγο άουτ από τοα αριστερό δοκάρι του Αρτούρ.
Έτσι ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο. Στο δεύτερο η εικόνα του παιχνιδιού παρέμενε η ίδια στην πρώτη καλή φάση οι «κιτρινόμαυροι» θα διπλασιάσουν τα δοκάρια τους όταν ο Εμιλιάνο περισσότερο από υπερβολική σιγουριά πλασάρει μόνος του με τα δίχτυα αλλά η μπάλα θα καταλήξει στο αριστερό δοκάρι του Αρτούρ.
Η προειδοποίηση είχε δοθεί και στο 55’ η Α.Ε.Κ. θα πετύχει το 3-0 με ένα εντυπωσιακό απ’ ευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Κρούτη.
Ο Αρτούρ στο 59’ θα πραγματοποιήσει μια εκπληκτική απόκρουση σε σουτ του Κρούτη αφού θα «απογειωθεί» και θα πετάξει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι κόρνερ.
Χωρίς πολλές φάσεις στη συνέχεια για να φτάσουμε στο 81’ όταν ο Εμιλιάνο θα περάσει ωραία μπαλιά στη πλάτη της άμυνας των Ομαλών στον Κόμητα με τον τελευταίο να πλασάρει ψηλοκρεμαστά τον Αρτούρ και να πετυχαίνει το τελικό 4-0.
Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Κομητόπουλο Παν. και Σπυράτο Αλεξ.
ΑΕΚ:(Σπύρος Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης, Σπανός, Τανουσάι, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Κόμητας, Κρούτη (67’ Στεφανάτος), Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (84’ Θωμάς), Αραπέλης (67’ Ζαμπαύτης).
ΟΜΑΛΑ:(Βαγγέλης Κουρούκλης), Αρτούρ, Νεόφυτος (67’ Μαρκάτος), Παγουλάτος, Τσακαρισιάνος Χρ., Νιφοράτος, Καλογηράτος, Γασπαρινάτος (89’ Γεωργόπουλος Ν.), Καπετάνιος, Μπελτσώνιας, Γεωργόπουλος Φιλ., Τσακαρισιάνος Σπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου