Τρίτη, Νοεμβρίου 26

Στις 29 Μαρτίου ο 4oς Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου


O πολύ αναμενόμενος «4ο ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ» λαϊκός αγώνας δρόμου μήκους 8km είναι προ των πυλών. Ημερομηνία διεξαγωγής του, η 29η Μαρτίου 2014. Φέτος σκοπεύουμε να υπερβούμε τις προσδοκίες σας, τόσο από πλευράς διοργάνωσης όσο και από πλευράς συμμετοχών, ξεπερνώντας τα σύνορα της χώρας μας, με διεθνή ανταπόκριση αθλητών και επισκεπτών. 
Με την προσδοκία ότι κάθε χρόνο θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι, περισσότεροι, αποτελεσματικότεροι, σας περιμένουμε και φέτος να συμμετάσχετε στην κοινή μας προσπάθεια, προετοιμασμένοι, δυναμικοί, με βελτιωμένες επιδόσεις, διάθεση για τρέξιμο, περπάτημα, ψυχαγωγία.  
Η διαδρομή παραμένει η ίδια, βατή, ενδιαφέρουσα, με εξαιρετική θέα, σε ένα ειδυλλιακό πάντρεμα πλούσιας βλάστησης και θαλάσσιου στοιχείου σε μία περιοχή τουριστική και προσφιλής σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Ενώ θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις για το κοινό.
Η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα θα δημοσιευθεί περίπου ένα δίμηνο προς της διεξαγωγής του. Ενώ θα διεξαχθεί και φέτος αγώνας για τους μικρούς μας φίλους. Για  όσους προέρχονται από εκτός Κεφαλονιάς προορισμούς ή το εξωτερικό, θα υπάρξουν παροχές μεταφοράς, διαμονής σίτισης. Περαιτέρω πληροφορίες  θα αναφέρονται στην σχετική προκήρυξη. Σας αναφέρουμε τις ηλικιακές κατηγορίες για τους ενήλικες, προκειμένου, να οργανώσετε αποτελεσματικά την προπόνησή σας, οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής:
ΔΙΑΔΡΟΜΗ 8ΚΜ ΠΕΡΙΠΟΥ (7600 ΚΜ ΑΚΡΙΒΩΣ)
-          13-18  ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
-          13-18 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
-          19- 30 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
-          19-30 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
-          31-40 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
-          31-40 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
-          41-50 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
-          41-50 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ
-          51 + ΓΥΝΑΙΚΕΣ
-          51+ ΑΝΔΡΕΣ
Πληροφορίες στα τηλ 6977050224 και 6970992915 
Όσοι από εσάς ενδιαφέρεσθε να προσφέρετε ως εθελοντές, στα δρώμενα την ημέρα της διεξαγωγής του αγώνα επικοινωνήστε μαζί μας.
ΕΚ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΩΚΑ, ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου