Παρασκευή, Νοεμβρίου 22

Α' Κατηγορία:Pre-Game 7ης Αγωνιστικής


Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 
Η 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
Σε δυο γήπεδα το ενδιαφέρον αυτή την αγωνιστική
Στα Τζανάτα στο μεγάλο ντέρμπι των ουραγών μεταξύ Πρόννων-Φωκάτων και στο Αργοστόλι σε αυτό μεταξύ του 3ου Παγκεφαλληνιακού και της 2ης Εικοσιμίας..... Με κάποιες προϋποθέσεις και αυτά των Σάμης-Προόδου και Α.Ο.Κ.Ι.-Παλληξουριακού μπορεί να μην μας βγουν αδιάφορα.
Πανέτοιμη για το 6Χ6 η πρωτοπόρος Α.Ε.Κ.
Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας Α.Ε. Κεφαλληνίας
Αρκετό λοιπόν το ενδιαφέρον και αυτή την αγωνιστική με την πρωτοπόρο και αήττητη Α.Ε.Κ. να πηγαίνει για το 6Χ6 απέναντι στα αδύναμα Ομαλά που δεν δείχνουν ικανά να διεκδικήσουν κάτι σε αυτό το παιχνίδι.
Το Σάββατο το πρωί στις 11:00 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θα ανοίξει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής με τον αγώνα ανάμεσα στη Σάμη και την Πρόοδο Ιθάκης. 
Το απόγευμα στις 3 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο 3ος της βαθμολογίας Παγκεφαλληνιακός φιλοξενεί την 2η του πίνακα Εικοσιμία σε ένα ντέρμπι που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.
Την ίδια ώρα στα Τζανάτα οι Πρόννοι στην "μητέρα των Μαχών" φιλοξενούν τα Φωκάτα και εκτός του ότι θέλουν να "ξεπλύνουν" την βαριά ήττα 9-0 από την Εικοσιμία και δεν σκέφτονται τίποτε άλλο εκτός της νίκης και το τρίποντο που θα τους φέρει σε θέση "σωτηρίας". Τα Φωκάτα από την άλλη δεν έχουν άλλα περιθώρια ήττας αφού μια καινούρια θα κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα στη συνέχεια και πάνε αποφασισμένα να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί από αυτό το παιχνίδι.
Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με δυο ακόμη αγώνες την Κυριακή στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου. 
Συγκεκριμένα η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και αήττητη ομάδα της Α.Ε.Κ. στις 12:00 θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες της και το 7Χ7, κάτι το οποίο μόνο με ένα θαύμα δε θα καταφέρει. Μάλιστα σε μια τέτοια περίπτωση και ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα Παγκεφαλληνιακού-Εικοσιμίας ίσως της δώσει και μεγαλύτερη βαθμολογική διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες.
Αμέσως μετά στο ίδιο γήπεδο ο Α.Ο.Κ.Ι. με νέο τεχνικό στον πάγκο τον Γ. Τζουγανάτο φιλοξενεί τον επικίνδυνο Παλληξουριακό και θέλει να κάνει μια νέα αρχή.
Ρεπό αυτή την αγωνιστική ο Α.Ο. Διλινάτα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 23-11-2013 ώρα 11:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Κιόσης
Κων.
Μουζακίτης Βασ.
Αντωνάτος Γερ.
2.
Σάββατο 23-11-2013 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Βασιλόπουλος
Δημ.
Αβάζαρος Χρ.
Μυρσίνιας Γ.
3.
Σάββατο  23-11-2013 ώρα 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
Γασπαράτος
Γεωγ.
Λογοθέτης Βασ.
Δουκάκης Κων.
4.
Κυριακή 24-11-2013 ώρα 12:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
Βουτσινάς
Αγγ.
Κομητόπουλος Π.
Σπυράτος Αλ.
5.
Κυριακή 24-11-2013 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Μενεγάτος
Ελ.
Καπογιαννόπουλος Ι.
Βαχλής Ι.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
            
                                                  
Να αντιστρέψει το κλίμα η Σάμη.... Να συνεχίσει στις επιτυχίες η Πρόοδος
σε ένα παιχνίδι που ίσως κρύβει παγίδες
Το Σάββατο το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Σάμη μετά την "σφαλιάρα" από τα Διλινάτα την προηγούμενη αγωνιστική θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες ώστε να κερδίσει χρόνο και βαθμούς για να προλάβει να υλοποιήσει το μεγάλο της όνειρο που είναι η συμμετοχή της στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας. 
Φιλοξενεί στο ίδιο γήπεδο και ώρα 11:00 τα "παλληκάρια" από την Ιθάκη που την Τετάρτη σε εξ αναβολής αγώνα αν και αγωνίζονταν με δέκα πήραν πανάξια ισοπαλία από την ομάδα που "πλήγωσε" τους σημερινούς τους αντιπάλους τα Διλινάτα και μάλιστα μέσα στο Αργοστόλι.
Η ομάδα του Θ. Βουκελάτου παρά την βαριά ήττα που αναφέραμε δεν έπαψε να παραμένει μια σπουδαία ομάδα ούτε είναι εκτός στόχων για αυτό θα κατέβει στο Δ.Α.Κ. πεισμωμένη και με αγωνιστικό πάθος για να αποδείξει όλα αυτά και να στείλει το μήνυμα στους αμφισβητίες της. Και το πληγωμένο "θηρίο" γίνεται πολύ επικίνδυνο.
Από την άλλη αυτή του Ν. Διαμαντάτου με την πολύ καλή ψυχολογία που της έδωσε το "Χ"  με τους Διλινάδες, (αν συμπληρώσουν αυτή την φορά) θα κατέβουν να διεκδικήσουν κάτι ανάλογο αλλά και να συνεχίσουν τις τελευταίες τους επιτυχίες.
Προβλήματα για τον κόουτς των κυανόλευκων της Σάμης δεν υπάρχουν εκτός αυτά των μόνιμων απόντων που είναι οι φοιτητές. Αντίθετα είδηση και μάλιστα καλή θα ήταν να λέγαμε ότι η Πρόοδος θα παραταχθεί χωρίς ελλείψεις. Έτσι ο Ν. Διαμαντάτος, που ελπίζει να δει την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο με 11, θα στερηθεί σίγουρα των υπηρεσιών του τιμωρημένου Παπαδόπουλου και του τραυματία Δευτεραίου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τσίρου λόγω εργασίας.
Φαβορί: Σίγουρα η γηπεδούχοι έχουν ένα προβάδισμα όμως με την Πρόοδο αντίπαλο δεν μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Ρωτήστε και τα Διλινάτα. 
Διαιτητής: Ο κ. Κων. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Μουζακίτη Βασ. και Αντωνάτο Γερ.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ       
               
                                                                                                                                                  
Δυνατό παιχνίδι η 2η της βαθμολογίας Εικοσιμία φιλοξενείται 
από τον 3ο Πάγκε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Το απόγευμα τώρα στο ίδιο γήπεδο στις 3 μ.μ. θα διεξαχθεί ένα σπουδαίο και με μεγάλη βαθμολογική σημασία παιχνίδι αφού η 2η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα Εικοσιμία, φιλοξενεί τον σπουδαίο φέτος και έκπληξη μέχρι τώρα 3ο του πίνακα Παγκεφαλληνιακού.
 Έτσι όλα οδηγούν στο ότι θα παρακολουθήσουμε έναν αγώνα με χαρακτήρα ντέρμπι και τις δυο ομάδες να αφήνουν πολλά ποτάμια ιδρώτα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να τον αποχωριστούν στο τέλος νικητές.
Και οι δυο ομάδες θέλουν διακαώς τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Η μεν Εικοσιμία για να παραμείνει στην 2η θέση και να συνεχίσει το "κυνήγι" της πρωτοπόρου Α.Ε.Κ., ενώ ο νεανικός Πάγκε για αν βάλει μετά από πολλά χρόνια τη βάση της φετινής του συμμετοχής στα playoffs.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαία νίκη επί των Ομαλών 3-0 ενώ οι φιλοξενούμενοι την προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψαν τους Πρόννους με το εκπληκτικό 9-0!!
Και οι δυο δείχνουν ότι βρίσκονται σε καταπληκτική κατάσταση των τελευταίο καιρό και την ομάδα του Δ. Ζησιμάτου να κρατάει μέχρι τώρα το αήττητο  στο πρωτάθλημα.
Προβλήματα για τον Γ. Βασιλάκη δεν υπάρχουν όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Δημ. Ζησιμάτο ο οποίος μάλιστα βλέπει με μεγάλη ανακούφιση την επιστροφή από τιμωρία του αρχηγού Σπ. Αποστολάτου.
Φαβορί: Είναι ένα ντέρμπι που σίγουρα όλα τα αποτελέσματα παίζουν. Η Εικοσιμία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την εμπειρία της ενώ ο Πάγκε τον νεανικό ενθουσιασμό του.
Διαιτητής: Ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Αβάζαρο Χρ. και Μυρσίνια Γ.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ            
                     
Ντέρμπι για γερά νεύρα στα Τζανάτα.... "Ο θάνατος σου η ζωή μου"
Στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής την ίδια μέρα και ώρα στο γήπεδο των Τζανάτων οι Πρόννοι υποδέχονται τα Φωκάτα με τον νικητή να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι μετά την "συντριβή" τους την περασμένη αγωνιστική στις Κεραμειές από την Εικοσιμία με το βαρύ 9-0 θέλουν να αποδείξουν ότι ήταν μια κακιά στιγμή για την ομάδα τους και με μια νίκη να επανέλθουν στις επιτυχίες βάζοντας συγχρόνως γερές βάσεις για την παραμονή τους.
Από την άλλη τα Φωκάτα που βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά την ήττα τους 0-1 στην Ιθάκη από την Πρόοδο σε καμία περίπτωση δε θα ήθελαν να γνωρίσουν και άλλη μια και μάλιστα από έναν αντίπαλο που είναι μεταξύ αυτών που θα παλέψουν για την σωτηρία τους.
Έτσι το παιχνίδι αυτό αποκτά μια άγρια ομορφιά που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα μεγάλο ντέρμπι.
Οι ποδοσφαιριστές του Γ. Κουρκουμέλη όσο και αυτοί του Μ. Αθηναίου είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν το "χρυσό" τρίποντο που θα αποτελέσει τεράστια υπόθεση για την συνέχεια.
Πρόβλημα για την ομάδα των Πρόννων η απουσία του Σπ. Στέλλου, κατά τα άλλα υπάρχουν και άλλα μικρότερα τα οποία όμως αναμένεται να ξεπεραστούν και όλοι οι υπόλοιποι να δώσουν το παρόν σε αυτό το καθοριστικής σημασίας και για τις δυο ομάδες παιχνίδι. Και για τον Μιχάλη Αθηναίο δεν υπάρχουν και θα κατεβάσει πάνοπλη την ομάδα του στα Τζανάτα.
Φαβορί: θεωρούμε ότι και οι δυο ομάδες μπορούν να "κλέψουν" το αποτέλεσμα που θέλουν.
Διαιτητής: Ο κ. Γεωργ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Λογοθέτη Β. και Δουκάκη Κ.  
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ        
                      
             
Πανέτοιμοι οι πρωτοπόροι για το 6Χ6 με τα Ομλά
Η αγωνιστική δράση μεταφέρεται για την επόμενη ημέρα, Κυριακή όπου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 12:00 η περυσινή πρωταθλήτρια και φετινή πρωτοπόρος, αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος Α.Ε.Κ. φιλοξενεί τα Ομαλά σε έναν αγώνα που ούτε λόγος να γίνεται περί του φαβορί, αφού οι "κιτρινόμαυροι" είναι καθ' όλα ανώτεροι των αντιπάλων τους και φυσιολογικά αναμένεται μια εύκολη επικράτηση τους.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου με το απόλυτο 5Χ5 μέχρι στιγμής δείχνει ασταμάτητη και πανέτοιμη να διευρύνει το σερί της ακόμη περισσότερο κάνοντας τον στόχο της πιο εφικτό.
Τα Ομαλά σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση την φετινή περίοδο δεν δείχνουν τίποτε από το παλιό καλό εαυτό τους, φαίνονται δε να τους λείπει τόσο η καλή φυσική κατάσταση, η ψυχολογία, όσο και ο εύκολος τρόπος στο σκοράρισμα. Αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να έχουν 4 ήττες και μια νίκη, ενώ έχουν σκοράρει μόλις δυο φορές όλες κι όλες.
Οι "κιτρινόμαυροι" του Σπ. Παπαδάτου προέρχονται από νίκη απέναντι στον Παλληξουριακό με σκορ 2-0, ενώ οι αντίπαλοι τους από ήττα 3-0 με αντίπαλο τον Παγκεφαλληνιακό.
Προβλήματα για τον νεαρό κόουτς των γηπεδούχων δεν υπάρχουν, ενώ αναμένεται να δώσει και χρόνο συμμετοχής σε κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι δεν έχουν πάρει πολύ μέχρι σήμερα.
Από την άλλη τα Ομαλά και πάλι θα παραταχθούν με αρκετά προβλήματα στη σύνθεση τους παρ' όλα αυτά όμως θα προσπαθήσουν να παίξουν ένα καλό παιχνίδι μιας και η ανωτερότητα της αντιπάλου του δεν επιτρέπει ιδιαίτερη αισιοδοξία.
Φαβορί: Μόνο με θαύμα θα μπορούσε να αλλάξουν τα δεδομένα εδώ μιας και η Α.Ε.Κ. είναι πολύ πιο ανώτερη ομάδα και φυσιολογικά θα πετύχει μια εύκολη νίκη.
Διαιτητής: Ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Κομητόπουλο Παν. και Σπυράτο Αλεξ.
 Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
               
                               
Με τον Γ. Τζουγανάτο στον πάγκο του στον Α.Ο.Κ.Ι. έτοιμοι να αλλάξουν τα δεδομένα
Θα παλέψουν οι Ληξουριώτες να αποφύγουν την ήττα
Με νέο τεχνικό στον πάγκο του, τον Γιάννη Τζουγανάτο ο Α.Ο.Κ.Ι. ακριβώς μετά στο ίδιο γήπεδο θα φιλοξενήσει τον επικίνδυνο Παλληξουριακό.
Οι "ασπρόμαυροι" του Αργοστολιού μετά το ρεπό τους και τον νέο κόουτς να προσπαθεί να αλλάξει τα δεδομένα αλλά και να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του (είναι "μανούλα" σε αυτό) καλείται να επανέλθει στις επιτυχίες και να ξαναμπεί με αξιώσεις στο κυνήγι όχι μόνο της 4αδας αλλά και ενός καλού πλασαρίσματος σε αυτήν.
Βέβαια όταν έχεις να αντιμετωπίσεις έναν επικίνδυνο αντίπαλο όπως είναι η Ληξουριώτικη ομάδα τότε δεν εφησυχάζεις και αυτό τονίζει συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του ο έμπειρος κόουτς. 
Η ομάδα λοιπόν του Α.Ο.Κ.Ι. στην μετά Ρέντσι εποχή θέλει να αποδείξει ότι οι κακές εμφανίσεις και τα άσχημα αποτελέσματα ήταν μια κακή παρένθεση στην μέχρι σήμερα πορεία της και να αποδείξει ότι όντως είναι μια ομάδα φτιαγμένη για το κάτι παραπάνω φέτος.
Από την άλλη οι "ερυθρόλευκοι" της Παλλικής μετά τα τελευταία αποτελέσματα και τις τρεις συνεχόμενες ήττες έχουν πέσει πολύ βαθμολογικά αφού βρίσκονται στην 7η θέση και με μια νέα ήττα τα πράγματα για την ομάδα του Χρ. Χαρίτου και σε ότι αφορά την είσοδο της στην 4αδα θα αρχίζουν να δυσκολεύουν.
Στο τελευταίο της παιχνίδι ήταν αρκετά καλή, έδειξε σημάδια ανάκαμψης και πάλεψε παρά την ήττα της με σκορ 2-0 απέναντι στην πρωτοπόρο Α.Ε.Κ.
Φαβορί: Είναι ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου δεν θα είναι έκπληξη για καμία ομάδα και όλα θα κριθούν στη δύναμη και στο πάθος των ποδοσφαιριστών. Ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι έχουν έναν λόγο παραπάνω να αποδείξουν κάποια πράγματα στο παιχνίδι αυτό. 
Διαιτητής: Ο κ. Ελ. Μενεγάτος  με βοηθούς τους κ.κ. Καπογιαννόπουλο Ι. και Βαχλή Ι.
 Η βαθμολογία
(Σε 6 αγώνες)
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
15
5
5
0
0
16
00
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
13
5
4
1
0
20
02
3.
Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 
12
5
4
0
1
10
04
4.
Α.Ο.Κ.Ι.
10
5
3
1
1
14
06
5.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
10
6
3
1
2
07
09
6.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
10
6
3
1
2
11
09
7.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
6
5
2
0
3
05
07
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
5
6
1
2
3
08
14
9.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3
5
1
0
4
02
10
10.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
3
6
1
0
5
08
26
11.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
0
6
0
0
6
03
17

Η επόμενη αγωνιστική 8η (30-11/1-12-2013)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
2.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ο.Κ.Ι.
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
5.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
6.
Ρεπό: Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου