Κυριακή, Νοεμβρίου 17

Με το… δεξί οι άνδρες του ΑΣΚ (άνετα την ΑΕΚ Κ. Παναγιάς) – Νίκες για παίδες και παμπαίδες


Εύκολη πρεμιέρα για τον Α.Σ.Κ. στην Κάτω Παναγιά
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η η ανδρική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, καθώς επικράτησε άνετα στην Κυλλήνης της ΑΕΚ Κάτω Παναγιάς με 44-28.
Οι παίκτες του Λεωνίδα Παπαδάτου, αν και ξεκίνησαν νευρικά τον αγώνα, εν συνεχεία βρήκαν ρυθμό και «καθάρισαν» με ιδιαίτερη άνεση τους αντιπάλους τους. Ο Σαρρής οργάνωσε άψογα και μοίρασε ασίστ, επιθετικά «καυτός» ήταν ο Θωμάς Παλημέρης με 17 πόντους και τέσσερα τρίποντα, ενώ κανείς παίκτης από όσους χρησιμοποιήθηκαν δεν υστέρησε.
Επόμενος αντίπαλος του ΑΣΚ θα είναι η ΝΕΠ την οποία θα υποδεχθεί στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» το ερχόμενο Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ.
Διαιτητές:Διαμαντής – Διαμαντή
Δεκάλεπτα: 9-7, 14-19, 21-31, 28-44
ΑΣΚ (Λεωνίδας Παπαδάτος): Χρηστάτος 2, Κρητικός, Σαρρής, Παλημέρης 17 (4), Καλαφάτης 5 (1), Γεμενετζής 8, Βαλλιανάτος 4, Αγγελάτος, Μητρόπουλος 4, Καβαλλιεράτος 4.
ΑΕΚ ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑΣ: Ματσανίκος 4, Καμύλης 5 (1), Τσακουμάκος Γ., 2, Αγγελόπουλος 9, Ζαφείρης 2, Αρχιμανδρίτης, Κόλλιας 2, Ροζάκης Λ., Ροζάκης Σ. 1, Τσακουμάκος Ι 3. 
Νίκες για παίδες και παμπαίδες
Με εκτός έδρας νίκη επί του Γλαύκου με 44-32 έκλεισαν οι παίδες του ΑΣΚ την πρώτη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η και πέρασαν στην επόμενη φάση.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-8, 13-28, 21-34, 32-44
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αραβαντινός - Μαγγιώρος
ΑΣΚ (Μάκης Μαρκάτος): Μουίκης Γερ. 14, Θεοδωράτος 12, Παπαδημητρίου Γ. 10, Λάλης Χ. 4, Λάλης Β. 2, Ντεράι 2, Ντιήλ Αντζ., Ντιήλ Ντ., Χατζής, Τζωρτζάτος Α., Φραγκιάς, Διακρούσης.
Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Β’ φάσης. Από τον όμιλο του ΑΣΚ πέρασαν επίσης η Παραλία, ο ΝΕΟΛ και η Απολλωνιάδα.
Νίκη και για τους παμπαίδες του ΑΣΚ οι οποίοι στο κλειστό της Περιβόλας επικράτησαν του Απόλλωνα Πάτρας με 33-29!
Για τον ΑΣΚ αγωνίστηκαν οι: Κουμαριώτης Χρ. 3, Δημάτος Νικ., Μουικης Ιωαν. 4, Βλάχος Κ., Γκοτσα Ε. 2, Γιαννάτος Κ. 20, Φέρρο Α., Μπλεέσος Δ., Ζαπάντης Σ, Σιδέρης Ε., Τραυλός Α. 4. Προπονητής της ομάδας είναι ο Πάνος Ματιάτος. 
Θετικές εντυπώσεις οι μικροί στα Κλιμάκια της Δυτικής Ελλάδας
Θετικές εντυπώσεις άφησαν οι τέσσερις μικροί αθλητές (γεννημένοι το 2000 και 1999) του ΑΣΚ (Σπύρος Θεοδωράτος, Κωνσταντίνος Γιαννάτος, Αλέξανδρος Τραυλός και Γιάννης Μουίκης) οι οποίοι δοκιμάστηκαν στο κλειστό του Εσπέρου μαζί με άλλα 30 παιδιά από τις καλύτερες ομάδες της περιφέρειας μπροστά στα μάτια των ομοσπονδιακών τεχνικών Κώστα Μίσσα, Γιώργου Λιμνιάτη και Γιάννη Ελευθεριάδη στα κλιμάκια της Δυτικής Ελλάδος.
Θα τα ξανακαλέσουν
Τους ομοσπονδιακούς φάνηκε να τους ενδιαφέρουν όλα τα παιδιά και είναι σίγουρο ότι θα τα ξανακαλέσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου