Δευτέρα, Νοεμβρίου 25

Ηρακλής Πύργου-Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου (Παίδων) 46-36...οι απουσίες και η κούραση στοίχισαν...


Ηρακλής Πύργου-Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου 46-36
Άδικη, όπως εξελίχθηκε η σημερινή ήττα στην πρώτη αγωνιστική της Β΄ φάσης του Παιδικού Πρωταθλήματος για το συγκρότημα του Ληξουρίου στον Πύργο από τον τοπικό Ηρακλή με σκορ 46-36... 
Μαγική εικόνα το τελικό αποτέλεσμα που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την πολύ καλή παρουσία του Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου στα 3/4 του παιχνιδιού, όπου και είχε συνεχώς το προβάδισμα, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο, η κούραση και οι απουσίες αρκετών παικτών που δεν ακολούθησαν την αποστολή, συνέβαλαν στην ανατροπή του σκορ, από την ομάδα του Σ. Διαμαντόπουλου που σίγουρα δικαιούνταν την νίκη με την εμφάνιση κυρίως του τελευταίου δεκαλέπτου. Στο άλλο παιχνίδι του 2ου ομίλου ο Κόροιβος νίκησε τα Αστέρια Κ. Αχαΐας στην Αμαλιάδα με 68-63.
Η εξέλιξη ανά δεκάλεπτο:
8-12, 21-25, 27-29, 46-36.
Συνθέσεις και πόντοι:
Ηρακλής Πύργου (Δ. Διαμαντόπουλος), Θεοδωράκης 4, Παρασκευόπουλος 7, Μητσέλος 10, Λαμπρόπουλος 15, Καραντώνης 4, Γιαννόπουλος 6, Κωσταρέλος, Μητσέλος, Στούκας, Βαρελάς, Κωνσταντινόπουλος, Λουκίσας.
Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου (Μανώλης Δούλιας), Αντωνάτος 6, Αραβαντινός 2, Μπελίτσης 3, Μουδήλος 4 , Κουμουνδούρος 11, Πυλαρινός 9. Δεστούνης, Πλαίτης.
Την επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 1/12) το Ληξούρι υποδέχεται τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου