Δευτέρα, Νοεμβρίου 25

Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου-ΕΦΑ Αιγίου (Ανδρών) 59-58...ο συνήθης ύποπτος μίλησε στο τέλος!!!


Με κομμένη την ανάσα...... Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου-ΕΦΑ Αιγίου 59-58
Το μπάσκετ προσφέρει θέαμα, συγκινήσεις και ανατροπές όσο κανένα άλλο άθλημα.Αυτό είναι γνωστό.Ο Σαββατιάτικος αγώνας όμως ανάμεσα σε Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου και ΕΦΑ Αιγίου είχε έναν μεγαλύτερο λόγο για να μείνει στην μνήμη όσων φιλάθλων -και ευτυχώς ήταν πολλοί- του αγαπημένου σπορ που τον παρακολούθησαν. 
Σχεδόν 5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού και μετά από πολλές και διαδοχικές ανατροπές στη διάρκεια του αγώνα, όπου το προβάδισμα άλλαξε αρκετές φορές χέρια, ο Χ. Βολτέρας ευστοχεί σε τρίποντο κάνοντας το 56-56 στα 3΄΄, μεσολαβεί καλάθι με βολές των φιλοξενούμενων και σε σχεδόν νεκρό χρόνο, φάουλ, βολές και έμμεσο τρίποντο του Βολτέρα και...  κακός χαμός στο γήπεδο. Κατά τα άλλα, ο Ν.Ε.Ο.Λ έπαιξε με την φωτιά και δεν κάηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, όπου η άμυνα ζώνης των ηττημένων παραλίγο να αποδειχθεί δαμόκλειος σπάθη για τα... νιάτα του Ληξουρίου.
Πριν την έναρξη του ημιχρόνου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για το θάνατο του προέδρου του Απόλλωνα Πάτρας Ανδρέα Μολφέτα.
Τα δεκάλεπτα 15-13, 34-23 (ημιχ), 41-40, 59-58
Ν.Ε.Ο.Λ. (Μ. Τζουγανάτος), Αραβαντινός 4, Καππάτος, Συνοδινός Π 9, Βολτέρας 15 (2), Συνοδινός Χ 21 (1), Πυλαρινός 5(1), Κουμουνδούρος, Μαντζαβίνος, Δρακόπουλος, Πρεντάνος 5.
Ε.Φ.Α Αιγίου (Ν. Αρβανίτης), Καραφωτιάς Μ 9(1), Γουβαλάρης, Χατζηβασιλείου 4(1), Μιχαλόπουλος, ΣέναΕνρικ 24, Βαγενάς 8, Κωσταντακόπουλος 7, Καραφωτιάς Α 6(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου