Παρασκευή, Νοεμβρίου 29

FIFA Ranking: Πιο ψηλά η Εθνική!

Εθνική Ανδρών

Κατά τρεις θέσεις βελτίωσε η Εθνική Ομάδα την κατάταξή της στο FIFA Coca Cola Ranking μετά τους αγώνες μπαράζ με την Ρουμανία και την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.
Η «γαλανόλευκη» καταλαμβάνει την 12η θέση στην παγκόσμια κατάταξη Εθνικών Ομάδων σε σύνολο 207 αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων με 1055 βαθμούς και αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την Πορτογαλία που κέρδισε 9 θέσεις, κατέγραψε τη μεγαλύτερη άνοδο (3 θέσεις) στις ομάδες της πρώτης εικοσάδας.
Η Εθνική Ελλάδας, επίσης, επαληθεύει τη διατήρησή της στις κορυφαίες ομάδες της ευρωπαϊκής ζώνης, καθώς στη σχετική λίστα της UEFA βρίσκεται στην 8η θέση (τον προηγούμενο μήνα ήταν 9η).
Ενόψει της κλήρωσης για τον καταρτισμό των ομίλων του Μουντιάλ, υπενθυμίζεται ότι διαχωρισμός των τεσσάρων γκρουπ δυναμικότητας θα γίνει με γεωγραφικά και αθλητικά κριτήρια, όπως έχει ανακοινωθεί από την FIFA, με εξαίρεση το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Σε αυτό θα ληφθεί υπόψη η προτελευταία βαθμολογία της FIFA (Οκτωβρίου) και οι ομάδες που θα τοποθετηθούν επικεφαλής ομίλων είναι οι εξής: Βραζιλία, Ισπανία, Γερμανία, Αργεντινή, Κολομβία, Βέλγιο, Ουρουγουάη, Ελβετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου