Παρασκευή, Αυγούστου 26

Η Μικτή της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. στο 1ο Πανιόνιο τουρνουά στην Κέρκυρα 2 - 3 Σεπτεμβρίου

Μετά από συντονισμό των προέδρων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων των νησιών του Ιονίου (Κέρκυρας, Κεφαλληνίας - Ιθάκης, Ζακύνθου και Πρέβεζας-Λευκάδας) και τη σημαντική ενίσχυση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρου Γαλιατσάτου πραγματοποιείται στην Κέρκυρα στις 2-3 Σεπτεμβρίου 2016 το «1ου ποδοσφαιρικό τουρνουά αντιπροσωπευτικών ομάδων Ιονίων Νήσων».
Οι αγώνες μετά την αδυναμία χρήσης του Ε.Α.Κ. Κέρκυρας θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας στο Κανόνι.
Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:
 Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου
Ώρα
Ενώσεις
18.30
Κέρκυρας
Ζακύνθου
20.00
Πρέβεζας-Λευκάδας
Κεφαλλονιάς

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου
Ώρα
Ενώσεις
17.00
Μικρός τελικός
19.00
Τελικός αγώνας τουρνουά
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά.
Το πρόγραμμα των αγώνων θα εμπλουτιστεί με παράλληλες δράσεις φιλοξενίας των αποστολών των ενώσεων και γνωριμίας με τον τόπο μας.
Καλούμε όλους τους Κερκυραίους, ανθρώπους του ποδοσφαίρου, να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια, που είναι μια γιορτή του αθλητισμού και της κοινωνίας των νησιών μας, με τα κοινά ιστορικά και πολιτισμικά στοιχεία στο πέρασμα των αιώνων.
Με την ευκαιρία του τουρνουά η Ε.Π.Σ. Κερκύρας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της και τα συγχαρητήριά της στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρο Γαλιατσάτο, για την πολύ σημαντική βοήθειά του στην πραγματοποίηση αυτού του φιλόδοξου στόχου, που έχει να προσφέρει πολλά στην κοινωνία των Επτανήσων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου