Κυριακή, Αυγούστου 28

Π.Σ.Α.Π.: ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσούκη


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είναι στο πλευρό του συναδέλφου Λεωνίδα Κουτσούκη, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό στον Π.Σ.Α.Π. το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο 21χρονος ποδοσφαιριστής.
Διακριτικά, με κατανόηση και αμοιβαία εμπιστοσύνη, ο Π.Σ.Α.Π. ήλθε σε επαφή με τον Λεωνίδα Κουτσούκη και την οικογένεια του, επισκέφθηκε τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν στην Πάτρα, συμμετείχε ενεργά, με την αντιπροσωπευτική ομάδα του, στην οποία περιλαμβάνονται και διακεκριμένοι ποδοσφαιριστές – Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του, στην οργάνωση και διεξαγωγή αγώνα για την ενίσχυση του Λεωνίδα στη Ζάκυνθο και παράλληλα, ήλθε σε επαφή με τους θεράποντες ιατρούς του, όπως και με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας, τον Υφυπουργό Σταύρο Κοντονή, τον Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο Ζακύνθου, που έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον, ώστε να εξασφαλισθεί η πληρέστερη δυνατή υποστήριξη στον συνάδελφο μας.
Δίνει μάχη για να μείνει στη ζωή ο Λεωνίδας Κουτσούκης, αλλά, έχει την συμπαράσταση όλων μας, καθώς, σύσσωμος ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι στο πλευρό του, όχι επειδή πρέπει, αλλά, γιατί έτσι αισθάνεται. Όλοι όσοι υπηρετούμε το ποδόσφαιρο και συνολικά η ελληνική κοινωνία, έχουμε αποδείξει την ευαισθησία και την αλληλεγγύη μας, σε εκείνους που μας έχουν ανάγκη.
Είναι ένα παιδί που αγωνίζεται για να ζήσει και μας έχει ανάγκη, εκείνος και η οικογένεια του, ώστε να συνδράμουμε υλικά και ηθικά, με όποιο τρόπο είναι εφικτός.
Η προσπάθεια για να εξασφαλισθεί κάθε δυνατή υποστήριξη, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Λεωνίδας Κουτσούκης, εντείνεται και ο Π.Σ.Α.Π. απευθύνει κάλεσμα βοήθειας σε όποιον έχει την δυνατότητα να συμβάλλει από την πλευρά του.
Μπορείτε να συνεισφέρετε μέσω Τραπεζικής κατάθεσης στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, στον λογαριασμό 345/557171-55, Δικαιούχος Κουτσούκης Λάμπης Λεωνίδας ΙΒΑΝ λογαριασμού GR 910 1103 4500 0003 4555 717 155 ΚΩΔ. SWIFT Τράπεζας ( BIC ) ETHNGRAΑ.
Κάθε βοήθεια στον αγώνα ζωής του Λεωνίδα Κουτσούκη είναι πολύτιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου