Σάββατο, Αυγούστου 27

Άρχισε να τρέχει και ο Παγκεφαλληνιακός..... Σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία των "κυανόλευκων" (Εικόνες)

Μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την προετοιμασία του ενόψει της νέας περιόδου, ο ιστορικός Παγκεφαλληνιακός.
Με τον Θόδωρο Βουκελάτο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο «τιμόνι» του, με αρκετές νέες προσθήκες στο ρόστερ του, αλλά και μεγάλη διάθεση, αισιοδοξία για τη συνέχεια και το κάτι παραπάνω σε σχέση με πέρυσι.
Οι φιλοδοξίες και το όνειρο για την υπέρβαση, μετά τα παραπάνω, είναι σίγουρο ότι διακρίνεται στα πρόσωπα όλων στην "κυανόλευκη" ομάδα.
Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Αργοστολιού είναι από φέτος η μοναδική εκπρόσωπος της πρωτεύουσας του νησιού στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.!!
Στην ομιλία του, ο νέος πρόεδρος της ομάδας κ. Θανάσης Μοσχόπουλος, αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές, αφού τους ενημέρωσε ότι η διοίκηση θα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό τους, στα εύκολα και τα δύσκολα, τα καλά και τα κακά, στη συνέχεια τους ζήτησε να είναι αγαπημένοι, τυπικοί στις προπονήσεις και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, τόσο στις προπονήσεις, όσο και τους αγώνες της ομάδας.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κόουτς ο οποίος αφού ανέλυσε τους φετινούς στόχους της ομάδας, έδωσε το πλάνο της φετινής προετοιμασίας και ζήτησε να μην απουσιάζει κανείς από τις καθημερινές προπονήσεις μιας και η σωστή προετοιμασία για κάθε ποδοσφαιριστή είναι το Α και το Ω για να επιτευχθούν οι στόχους που έχουν μπει.
Ο νέος πρόεδρος κ. Θ. Μοσχόπουλος
Θ. Βουκελάτος-προπονητής
Στην πρώτη των «κυανόλευκων» έδωσαν το παρόν, ο άμεσος συνεργάτης του Θ. Βουκελάτου, Γιώργος Βασιλάκης και ταμίας της ομάδας, τα μέλη, κ. Ανδρέας Μαγδαληνός, πρώην πρόεδρος και ο Χρήστος Μαγδαληνός.
Παρόντες ήταν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, κάποιοι που απουσίαζαν ήταν δικαιολογημένοι μιας και εργάζονται εποχιακά. Ανάμεσα τους και οι νεοαποκτηθέντες Γιάννης Βουκελάτος, Γιώργος Σκαμαντζούρας, Διονύσης Πολλάτος, Βαγγέλης Παπαναστασάτος, που αποκτήθηκε από την Εικοσιμία πριν από λίγο σαν μικρός και ο Λευτέρης Τριανταφυλλίδης επίσης μικρός που επέστρεψε από τα Φωκάτα, όπου είχε δοθεί δανεικός.
Παρελθόν από τον Παγκέ αποτελεί ο Πάνος Κορσιάνος μετά από δική του επιθυμία, ο Νίκος Μοσχόπουλος που θα βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά και κάποια παιδιά που πλέον είναι φοιτητές και θα βρίσκονται εκτός νησιού.
Γ. Βουκελάτος - Δ. Πολλάτος δυο από τους νέους της ομάδας
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά και καθημερινά στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, όπου μετά το πρώτο στάδιο της βασικής προετοιμασίας θα ακολουθήσουν αρκετά δυνατά φιλικά παιχνίδια με τοπικές ομάδες.
Τέλος από ότι πληροφορηθήκαμε ο Παγκέ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση 3-4 ακόμη ντόπιων ποδοσφαιριστών που αναμένεται να ανακοινωθούν προσεχώς, ενώ επέστρεψε στην ομάδα και ο Νίκος Κίριο ο οποίος πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στην Α.Ε. Κεφαλονιάς.
Φώτο

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου