Τρίτη, Αυγούστου 9

Νέο μεταγραφικό "μπαμ" από τους Διλινάδες που όλο και ανεβάζουν τον πήχη


Νέα σπουδαία μεταγραφή, μετά από αυτή του Εμιλιάνο, και τις επιστροφές Γ. Αναλυτή, Κ. Τζωρτζάτου για την ομάδα του «μεγάλου χωριού», τα Διλινάτα που βάζουν ακόμη ψηλότερα τον πήχη, μιας και πριν από λίγο ήρθαν σε συμφωνία με τον πολύ αξιόλογο ακραίο αμυντικό Κέβιν Χασάη. 
Ο Χασάη, μετά το πέρασμα του πέρυσι από τον Παλληξουριακό, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Γκόνι Ρέντσι του οποίου αποτελεί και προσωπική επιλογή. 
Μάλιστα έκανε ένα πολύ γεμάτο πρωτάθλημα με του «ερυθρόλευκους» του Ληξουριού, τους οποίους βοήθησε σημαντικά να μπουν στην τελική 4αδα και τα playoffs, αλλά και να φτάσουν ακόμη και μέχρι τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, ένας από τους καλύτερους στο τοπικό ποδόσφαιρο, αναμένεται να δώσει λύσεις στην ομάδα των Διλινάτων, αφού αποτελεί μια αξιόλογη ποδοσφαιρική αξία.
Και εδώ δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και ο 21άχρονος ποδοσφαιριστής είναι αρκετά γνωστός για την ποιότητα και το ταλέντο του.
Ας δούμε τι δήλωσε στο Sportsthea ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής των Διλινάτων:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στην ομάδα των Διλινάτων.
Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον προπονητή μου κ. Γκόνι Ρέντσι, που από την αρχή έδειξαν πόσο ήθελαν να συνεργαστούμε και αυτός είναι ένας από τους λόγους που με έκανε να επιλέξω τη συγκεκριμένη ομάδα.
Εγώ από τη πλευρά μου θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που κάνω πάντα και υπόσχομαι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα και τον κόσμο.
Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους με υγεία και όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου