Πέμπτη, Αυγούστου 11

Κ.Ο.Α.:Απόλυτα επιτυχημένο το τουρνουά παλαιμάχων του Κ.Ο.Α. - ΣΒΑΕ


Από 1η Αυγούστου έως και 7 Αυγούστου 2016 στα γήπεδα τένις του Δήμου Κεφαλονιάς, διεξήχθη το βαθμολογούμενο  τουρνουά Βετεράνων Ανδρών – Γυναικών «KEFALΟΝIA OPEN 2016» με την συνεργασία του ΣΒΑΕ.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων  έφτασε τους 90 αθλητές και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Αθλητές από την Αθήνα, Ιωάννινα, Γρεβενά, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά  κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις πρώτες πρωινές  ώρες.
Δίκαια χαρακτηρίζεται ως ένα από τα αγαπημένα τουρνουά σε πανελλήνιο επίπεδο τόσο εξαιτίας της πολύ καλής οργάνωσης αλλά και της αμείωτης αγωνιστικής διάθεσης.
Ήταν ένα τουρνουά που συγκέντρωσε όλα τα προαπαιτούμενα, δηλαδή δηλώσεις συμμετοχών αλλά και οργάνωση ώστε να αναβαθμιστεί βαθμολογικά και ανέβει κατηγορία (grade 3).
Αυτό το επταήμερο, ολόκληρη δηλαδή την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, η διευθύντρια του τουρνουά Ελένη Ανδρεόλα και ο επιδιαιτητής Μάκης Κόμητας καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου κατέβαλαν  κάθε προσπάθεια ώστε το πρόγραμμα να τηρηθεί με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό προς τους αθλούμενους και τους επισκέπτες.
Εμείς οι άνθρωποι του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς του συμμετέχοντες που με την παρουσία τους δημιούργησαν τις προϋποθέσεις ώστε το Τουρνουά Βετεράνων – KEFALONIA OPEN  να γίνει αφενός ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός του τόπου μας και αφετέρου αγαπημένη και απαραίτητη συνήθεια όλων αυτών των αθλητών που αγαπούν το τένις.
Εμείς, ως όμιλος θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο με αισιοδοξία παρά τις αντίξοες συνθήκες που όλοι βιώνουμε.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον πρόεδρο της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ κύριο Αγγελο Κωνσταντάκη  για την διάθεση  των δημοτικών γηπέδων, την κυρία Νάνσυ Κλαδή, ιδιοκτήτρια της εταιρείας ΞΙΦΙΤΑΣ Τεχνικό Εμπόριο, για την δωρεά των πετσετών προς τους αθλούμενους, την εταιρεία KEFALONIAN LINES για τα εκπτωτικά εισιτήρια προς τους αθλούμενους και τις οικογένειές τους, τον κύριο Γιώργο Λυμπερόπουλο της Τecnifibre  για τα grips προς τους νικητές καθώς και την εταιρεία YONEX. Τον Διονύση Καππατο –Βοσκοπούλα για τα υπέροχα γλυκά του. Τέλος ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον κύριο Αγγελο Νεόφυτο υπάλληλο του Δήμου  για την φροντίδα των γηπέδων και του κυλικείου.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ελένη Ανδρεόλα                            Νίκος Τσιμαρας
Πρόεδρος                                        Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου