Τετάρτη, Αυγούστου 31

Συνέχισε τις φιλικές νίκες ο Παλληξουριακός.... 4-1 τον Εθνικό


Την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» από την σκληρή προετοιμασία των ημερών, είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παλληξουριακού και του Εθνικού Κεφαλονιάς, με μια φιλική προπονητική αναμέτρηση στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι.
Τελικό σκορ 4 - 1 για τον Παλληξουριακό.
Σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» οι Πολλάκης, Λυκούδης, Αραβαντινός, Μπράτι και για τους «κυανόλευκους» ο Τορομάνι.
Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 1-0 για την ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου, ενώ στο δεύτερο δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε πολλά παιδιά και ιδιαίτερα σε μικρούς, για να έχουμε το τελικό 4-1.
Γενική εικόνα
Ο Παλληξουριακός ήταν καλύτερος και πιο έτοιμος, λόγω του ότι άρχισε νωρίτερα την προετοιμασία του, ενώ ο Εθνικός, παρά το 1-4 στάθηκε, καλά κυρίως αμυντικά.
Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι για τον Παλληξουριακό. Να θυμίσουμε τη νίκη του 6-3 στις Κεραμειές επί μιας ομάδας επίλεκτων.
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Μοσχόπουλος, Παρίσης, Λαδάς, Καλιμάνης, Αραβαντινός Ανδρέας, Αντωνάτος, Γαλανός, Ρεμούντης, Γιακουμάτος, Τορομάνι, Μαυροειδής.
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Μαρκαντωνάτος, Αντωνάτος, Μαυροειδής, Αδηλίνης, Λούλουδας, Ζερβός, Αραβαντινός, Λυκούδης, Πολλάκης, Παλάσκας Μαρκάτος Σπ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου