Τρίτη, Αυγούστου 23

"Πρασινίζει"...... το γήπεδο του Καραβόμυλου (Εικόνες)


«Πρασινίζει»…… από σήμερα ο Καραβόμυλος, αφού ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του χωριού και τα όνειρα γενιών και γενιών παίρνουν «σάρκα και οστά».
Ήδη τα συνεργεία της εταιρείας του Μάκη Ραλάτου, πιστά στις αρχικές τους εκτιμήσεις, τοποθέτησαν τις τρεις πρώτες λωρίδες, ενός σύγχρονου και τελευταίας γενιάς συνθετικού χλοοτάπητα. Η ολοκλήρωση του έργου θα γίνει σύμφωνα με την εταιρία και εφ' όσον δεν βρέξει, σε 4-5 ημέρες!
Η χαρά των παιδιών της περιοχής και ιδιαίτερα αυτών της Σάμης, που βλέπουν ένα πολύ μακρινό τους όνειρο να πραγματοποιείται είναι μεγάλη. Κάποιοι δεν πιστεύουν στα μάτια τους, κάποιοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον συντοπίτη τους αντιπεριφερειάχη Παναγή Δρακουλόγκωνα (προσωπικό του στοίχημα αυτό το γήπεδο) και όλοι μαζί νοιώθουν μια συγκίνηση να τους διαπερνά.
Σε λίγες μέρες το μέχρι πρότινος, ξερό αφιλόξενο γήπεδο του Καραβόμυλου, θα έχει αλλάξει σε όλα. Το μικρό «παλατάκι της περιοχής θα δοθεί για χρήση στα παιδιά της και στα αθλούμενα νιάτα.
Μακάρι να έχουν συνέχεια τέτοιες χαρμόσυνες ειδήσεις και κάποια στιγμή οι υπεύθυνοι να αναλαμβάνοντας τις ευθύνες να προχωρήσουν και στην αποκατάσταση των υπολοίπων γηπέδων της Κεφαλονιάς. Αρκετά προβλήματα έχουν οι περισσότεροι ντόπιοι ποδοσφαιριστές, από την ακαταλληλότητα των περισσοτέρων που υπάρχουν, ας μη τα κάνουν περισσότερα!! Πραγματικά δεν πάει άλλο.....
Συγκινητικά όμως είναι και τα σχόλια στις προσωπικές σελίδες των ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Σάμης στο f/b.
Ας δούμε κάποια από αυτά που ανέβηκαν:
Νίκος Μωραΐτης

«Είναι ωραίο να ονειρεύεσαι, μα πιο ωραίο είναι να ξέρεις ότι κάποιος σ’ αυτόν τον κόσμο ονειρεύεται μαζί σου!!!!!!! 
Αυτό το ονειρευτήκαμε πολλοί!!! 
Παλέψαμε όλοι μαζί και να που καμιά φορά θέλει ένα μάτσο ονειροπόλους για να αλλάξουν τα πράγματα!!!
Ευχαριστώ προσωπικά τον αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα  για όσα κάνει για τους φίλους σου τα παιδιά του, τα παιδιά μας, τα παιδιά μιας ολόκληρης περιοχής! Ευχαριστώ τον πατέρα μου Βασίλη Μωραΐτη που ξέρω χρόνια τώρα ότι όταν σε κοιτάζει στα μάτια και σου λέει θα το κάνω, θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό!!
Ευχαριστώ τον Γιώργο Πολυχρονάτο που χρόνια ολόκληρα με κόστος οικονομικό, οικογενειακό και προσωπικό, κρατάει μια ομάδα που δίνει πνοή στην νεολαία της περιοχής και διδάσκει τις αρχές του αθλητισμού!!! Και φυσικά ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μιχαλάτο,  την καρδιά και το πνεύμα αυτής της ομάδας, ίσως τον μεγαλύτερο ονειροπόλο από όλους μας για όλα όσα κάνει!!!! Αλλά και ένα ένα όλα τα παιδιά που έβαλαν το λιθαράκι τους γι αυτό»!!!!
Παντελής Περιβολάρης
«Πρασινίζει το σπίτι μας, πρασινίζει η καρδιά μας»
Βαγγέλης Μιχαλάτος
«Κάτι που πραγματικά μας αξίζει»
Φώτο από τις σημερινές εργασίες









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου