Τρίτη, Αυγούστου 30

Παρουσιάστηκε με τον Γεράσιμο Λιγνό στη σύνθεση της η Παραολυμπιακή ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στο Ρίο - Ευχές από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας


Παρουσιάστηκε σήμερα η ομάδα των Παραολυμπιακών που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ρίο. 
Σε αυτή την ομάδα συμμετέχει και ένα δικό μας παιδί ένας αθλητής "μαχητής" που στο Ρίο θα παλέψει για το καλύτερο, ο Γεράσιμος Λιγνός.
Η παρουσίαση της ομάδας έγινε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Προέδρου της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη.
Την τελετή παρακολούθησαν οι Φώφη Γεννηματά, Δημήτρης Κουτσούμπας, Σταύρος Θεοδωράκης, βουλευτές και δήμαρχοι.
«Οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο για νέες μεγάλες επιδόσεις, σαν κι αυτές που έχετε επιτύχει ως τώρα κι ακόμη μεγαλύτερες» τόνισε για τους αθλητές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
«Είμαστε βέβαιοι γι’ αυτές, αφού ξέρουμε καλά το υψηλό ήθος σας και την ανυπέρβλητη δύναμη της ψυχής σας. Εκτός όμως από τις ευχές μας σας συνοδεύει και η γενική αναγνώριση, ως Ελλήνων Αθλητών οι οποίοι με τις λαμπρές επιδόσεις τους αλλά, κυρίως, με το πραγματικά εμβληματικό παράδειγμα της ζωής τους είναι πανάξιοι εκπρόσωποι του γνήσιου Ολυμπιακού Πνεύματος και Ιδεώδους.
Καλή επιτυχία. Είμαστε και θα είμαστε πάντα υπερήφανοι για σας» κατέληξε ο ΠτΔ .
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel και μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, ο κάθε προσκεκλημένος ξεχωριστά, έδωσε τις ευχές του στον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες Γιώργο Φουντουλάκη.
Το πρώτο γκρουπ πετάει αυτή την ώρα για Ριο. 
http://www.fnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου