Παρασκευή, Αυγούστου 26

Όμορφο θέαμα από τα μικρά παιδιά στους σημερινούς κολυμβητικούς αγώνες του Ν.Ο.Κ.Ι. Την παράσταση "έκλεψε" το τμήμα του Baby Swimming

Πραγματοποιήθηκε, πριν από λίγο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου, η γιορτή του κολυμβητικού τμήματος του Ν.Ο.Κ.Ι. με την διεξαγωγή αγώνων κολύμβησης. Εκδήλωση με την οποία ουσιαστικά πέφτει η αυλαία της φετινής περιόδου.
Η συμμετοχή των παιδιών, ηλικίας 2 έως 16 ετών, ήταν πολύ μεγάλη και μέσα από τις επιδόσεις τους φάνηκε η οργανωμένη δουλειά που γίνεται στον Όμιλο από τους προπονητές των τμημάτων, Αλεξάνδρα Γασπαρινάτου, Αλυσανδράτου Μέμη, Αλυσανδράτο Ανδρέα, Ανδριάννα Βασιλάτου και Αλέξανδρο Κυριάι.
Μετά από μια σειρά αγώνων, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους τρεις πρώτους νικητές, ενώ δόθηκαν και αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες.
Την παράσταση έκλεψε το νέο τμήμα του Συλλόγου το Baby Swimming που καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές, όπως άλλωστε έγινε και με όλα τα παιδιά.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Ν.Ο.Κ.Ι., ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, ο Δ.Σ. κ. Διονύσης Μινέτος, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Θανάσης Αυγερινός και τα μέλη του Δ.Σ. κ Βαγγέλης Λορεντζάτος και κα Ντανιέλα Τζαλαβρά.
Γιατρός του αγώνα ήταν ο κ. Άγγελος Πεφάνης. Έφορος εκκινήσεων ο Κ.Φ.Α. κ. Νίκος Μεταξάς, ενώ στην παρουσίαση του προγράμματος η Κ.Φ.Α. κ. Σοφία Μαραβέγια που ήταν καταπληκτική προσθέτοντας "χρώμα" στην εκδήλωση!
Εμείς από την πλευρά μας να συγχαρούμε και να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά, στον Όμιλο και στους γονείς τους υγεία και πολλές επιτυχίες.
Αργότερα θα ακολουθήσει μεγάλο φωτορεπορτάζ του Sportsthea από την εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου