Κυριακή, Αυγούστου 14

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά στα Λέπεδα... Μεγάλοι νικητές οι Αντωνάτος - Αραβαντινός

 
Ολοκληρώθηκε χθες αργά το απόγευμα, στην πανέμορφη παραλία στα Λέπεδα στο Ληξούρι, το τουρνουά Beach Volley.
Το πρόγραμμα της αυλαίας περιελάμβανε τον δεύτερο ημιτελικό και στη συνέχεια το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Το θέαμα και οι δυνατές «μάχες» στο φιλέ, σε πείσμα των αθλητών, απέναντι στην υψηλή θερμοκρασία, καθήλωσε τους θεατές, που και σήμερα ήταν πολλοί και χάρισε σπουδαίες συγκινήσεις.
Αρχικά στο μικρό τελικό, η δυάδα Κουστουμπάρδη/Βουκελάτου, επικράτησε αυτής των Κατσαίτη/Μωραίτη με 2-0 σετ και προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό, όπου αντιμετώπισε την δυάδα Αντωνάτου/Αραβαντινού που είχε προκριθεί από τον 1ο ημιτελικό της Παρασκευής.
Εκεί σε μια πραγματικά μεγάλη «μάχη», όπου οι δυο φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό οι Αντωνάτος/Αραβαντινός επικράτησαν των Κουστουμπάρδη/Βουκελάτου 2-0 σετ (21-18 και 21-19) και κατέκτησαν την πρωτιά και τα έπαθλα.
Στα όμορφα της βραδιάς ο Dj Κώστας Μοσχόπουλος ο οποίος με την πανέμορφη μουσική του έδινε ρυθμό και ζωντάνια στο τουρνουά ξεσηκώνοντας αθλητές και θεατές σε απίστευτους ρυθμούς, δίνοντας ακόμη μια όμορφη νότα στην όλη προσπάθεια των διοργανωτών, αλλά και των φιναλίστ!
Κλείνοντας αυτή η πραγματικά πολύ καλή διοργάνωση, τόσο σε οργάνωση, όσο και συμμετοχές, να συγχαρούμε τους διοργανωτές οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά στον ίδιο χώρο!
Με την ολοκλήρωση του τουρνουά οι διοργανωτές δήλωσαν τα παρακάτω:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς (amnesia senso inside, zoom, Lepeda, ζαχαροπλαστείο Μαυροειδής, Εθνικό Κεφαλονιάς και Παλληξουριακό).
Επίσης ένα τεράστιο μπράβο στην Κατερίνα Αραβαντινού και στον Γιώργο Πυλαρινό που βοήθησαν ώστε το τουρνουά να διεξαχθεί χωρίς το παραμικρό πρόβλημα μας.
Τέλος ένα ευχαριστώ στον dj Kostas Moshopoulos που ήταν σήμερα εκεί και μας διασκέδασε με την μουσική του.
Ελπίζουμε του χρόνου τα πράγματα να είναι ακόμα καλύτερα! 
Σας ευχαριστούμε όλους»!
Φώτο











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου