Δευτέρα, Αυγούστου 8

Φινάλε χθες στον Άι Χέλη..... Φοβεροί τελικοί στο κορυφαίο τουρνουά Beach Volley (Εικόνες)



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες το απόγευμα στον Άι Χέλη, η δεύτερη μέρα του τουρνουά που βρήκε μεγάλους νικητές τους Σαλαβασίδη-Γεωργακόπουλο.
Οι 16 ομάδες που αγωνίστηκαν προσέφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου ξεσηκώνοντας τους θεατές!
Στον μεγάλο τελικό αγωνίστηκαν οι Σαλαβασίδης-Γεωργακόπουλος και Στάϊκος-Κωστακόπουλος όπου οι πρώτοι επικράτησαν σχετικά εύκολα με 2-0 σετ!
Εδώ πρέπει να τονιστεί η ηρωική προσπάθεια του Κωστακόπουλου όπου στην ημιτελικό υπέστη έναν αρκετά σοβαρό μυϊκό τραυματισμό παρ' όλα αυτά αγωνίστηκε και έδωσε τα πάντα για τη νίκη.
Πριν από αυτόν τον αγώνα και σε όλο το διήμερο παρακολουθήσαμε πολύ ενδιαφέρον θέαμα και μεγάλες «μάχες» στο φιλέ στην καυτή άμμο της πανέμορφης παραλίας του Άι Χέλη.
Τέλος οι διοργανωτές καθώς και όλοι οι αθλητές που ήρθαν σχεδόν από όλη την Ελλάδα θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους χορηγούς και τους τοπικούς φορείς που στις δύσκολες μέρες που διανύουμε η στήριξη τους ήταν καταλυτική ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το καταπληκτικό τουρνουά!
Ας δούμε παρακάτω τι δήλωσε, ο εκ των διοργανωτών και «ψυχή» του σπουδαίου αυτού τουρνουά, Σπύρος Κουστουμπάρδης:
Ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο γεμάτο συναρπαστικούς αγώνες, πολύ πιο οργανωμένοι από πέρσι, έφτασε στο τέλος του.
Καταφέραμε να φέρουμε αρκετό κόσμο στην παραλία του Άι Χέλη να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των αθλητών που ήρθαν από όλη την Ελλάδα!
Για αυτή τη διοργάνωση όμως, εκτός, από τους διοργανωτές Αντώνη Βουκελάτο, Δημήτρη Καρλούκα και εμένα, μεγάλο μερίδιο έχουν όλοι οι αφανείς ήρωες που βοήθησαν οικονομικά, σε μια πολύ δύσκολη εποχή που διανύουμε!
Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε την ΚΕΔΗΚΕ την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Περιφερειακή ενότητα Κεφαλονιάς τον κ. Θόδωρο Γαλιατσάτο, Άγγελο Κωνσταντάκη και Ηλία Κουρκουμέλη, Γεράσιμο Καρλούκα (ιδιοκτήτη του watermill στον Αι Χέλη) και κάθε έναν χορηγό μας ξεχωριστά και όλους τους αθλητές που ήρθαν στο νησί μας».
Πίνακας τελικών αποτελεσμάτων τουρνουά

 Οι χορηγοί του τουρνουά
Φώτο από τους τελικούς και τις απονομές













































Οι φώτο είναι από το f/b του Σπύρου Κουστουμπάρδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου