Τετάρτη, Αυγούστου 10

Όμορφο το αποψινό γλέντι στα Βλαχάτα από την Εικοσιμία (Video - Εικόνες)


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 9 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία των Βλαχάτων με μεγάλη επιτυχία το καθιερωμένο Κεφαλονίτικο γλέντι της Εικοσιμίας σε συνεργασία με τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο Βλαχάτων «Αίνος».
Ήταν μια πολύ όμορφη γιορτή και ο κόσμος που τίμησε με την παρουσία του την προσπάθεια των παιδιών, χόρεψε, διασκέδασε και απόλαυσε τα πεντανόστιμα φαγητά αλλά και τις παγωμένες μπύρες και αναψυκτικά που υπήρχαν στο χώρο.
Την γιορτή προλόγισε η γραμματέας της ομάδας κ. Ολίβια Παπαδήμα-Ζησιμάτου, ενώ έναν σύντομο χαιρετισμό και έναν μικρό απολογισμό για την ομάδα και την χρονιά που έφυγε ο εκ των αρχηγών της Σπύρος Αποστολάτος. Τη χρονιά που οι «κυανόλευκοι» πανηγύρισαν τον τίτλο και έχασαν στα πέναλτι το τοπικό κύπελλο»!
Παρόντες σχεδόν, σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα και το συμβούλιο με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Θανάση Μιχαλάτο.
Τίμησε με την παρουσία του την γιορτή, ο πρώην πρόεδρος της Εικοσιμίας και νυν εντεταλμένος σύμβουλος Λειβαθούς κ. Ηλίας Κουρκουμέλης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχάτων κ. Αποστόλης Χαραλαμπάτος, ο επίσης πρώην πρόεδρος κ. Γιάννης Λυκούδης, αλλά και παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Παρόν και ο πρόεδρος του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου Βλαχάτων «Αίνος» κ. Χαράλαμπος Μινέτος και μέλη του Δ.Σ..
Να πούμε ότι υπήρξε και λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση της ομάδας, με δώρο ένα tablet και έναν αποχυμωτή.
Video - Χαιρετισμός/απολογισμός Σπύρου Αποστολάτου
Φώτο από την γιορτή






































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου