Κυριακή, Νοεμβρίου 25

Μίλησε η εμπειρία...... 2Χ2 τα Διλινάτα 4-1 τα Φωκάτα


Σε ένα μέτριο παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, τα Διλινάτα πέτυχαν τη 2η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, επικρατώντας 4-1 των Φωκάτων.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, πέτυχαν τέσσερα γκολ και συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής από πολύ νωρίς.
Οι γηπεδούχοι από την άλλη, με πολλά νέα και άπειρα παιδιά στη σύνθεση τους, προσπάθησαν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι, δεν κλείστηκαν και σίγουρα με τα παιχνίδια αποκτώντας και την ανάλογη εμπειρία θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος.
Φάσεις και γκολ
Στο πρώτο μισάωρο το θέαμα ήταν κακό και οι ομάδες χωρίς να προσφέρουν θέαμα κυνηγούσαν κάποιο γκολ κυρίως με μακρινά σουτ.
Στο 29’ σε ένα λάθος διώξιμο του Αντωνίου, ο Λουκάτος θα κερδίσει την μπάλα και θα κάνει ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ, μιας και είδε τον τερματοφύλακα των Φωκάτων εκτός θέσης, όμως είναι άστοχος και η μπάλα καταλήγει μακριά από την εστία των γηπεδούχων.
Στο 35' όμως ο Διον. Τζωρτζάτος με μια ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά θα μπει στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 0-1 των Διλινάτων.
Ο Ε. Καλαφάτης στο 41’ θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα στο πρώτο δοκάρι, εκεί που ο Διον. Τζωρτζάτος δεν πιάνει καλά το σουτ και καταλήγει άουτ.
Σπουδαία ευκαιρία για ένα δεύτερο τέρμα θα χαθεί για τους φιλοξενούμενους στο επόμενο λεπτό.
Ο Βουκελάτος μετά την αμυντική αδράνεια θα κάνει από κοντά το σουτ, ο Αντωνίου απομακρύνει, στην επαναφορά ο Ε. Καλαφάτης θα κάνει νέο σουτ, αλλά και πάλι ο νεαρός τερματοφύλακας των Φωκάτων διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 43΄ο Νεστερένκο θα πιάσει το σουτ από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα βρει σε σώμα αμυντικού, θα ξεγελάσει τον Αντωνίου και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 0-2.
Αυτό το 0-2 θα είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου.
Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49’, ο Αλεξάτος θα πετύχει με μακρινό σουτ το 0-3, σε έναν κακό υπολογισμό της φάσης από τον Αντωνίου.
Ένα γκολ που δεν πανηγυρίστηκε από τον επιθετικό των Διλινάτων και πρώην των Φωκάτων.
Φτάσαμε στο 85’, αφού ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει αρκετά, για να πετύχει η ομάδα του Γ. Τόγια το 0-4. Ο Αλεξάτος θα εκτελέσει το κόρνερ από αριστερά, και ο Διον. Τζωρτζάτος με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αντωνίου.
Τα Φωκάτα στο 87’ θα μειώσουν με ένα εκπληκτικό γκολ του Λουλάι για το 1-4, με ένα φοβερό ψηλοκρεμαστό σουτ από μακριά και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα σε σημείο που ο Ντερβισάι δεν μπορεί να κάνει κάτι.
Μέχρι τη λήξη δεν υπήρξε κάτι καλό στο παιχνίδι και τα Διλινάτα πετυχαίνοντας το 2Χ2, μάλιστα με δυο νίκες εκτός έδρας, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Ν. Αντωνιάδης.
Οι συνθέσεις
Φωκάτα:(Δ. Λιονάτος), Αντωνίου, Malshi (λ.τ. 41’ Πολλάτος Διον.), Λουλάι, Παλικισιάνος, Τζάκης, Τζωρτζάτος (76’ Μπουγάς), Τριανταφυλλίδης, Αραβαντινός, Τσάκος (56’ Παγουλάτος), Κονόμη, Γκέκας (81’ Πούλα).
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Ντερβισάι, Τζωρτζάτος Κ. (56’ Τζωρτζάτος Γερ.), Τζωρτζάτος Δημ., Δρόσος (63’ Χριστόπουλος), Νεστερένκο, Τζωρτζάτος Χρ., Αλεξάτος, Τζωρτζάτος Διον., Βουκελάτος (65’ Κοσμάτος), Λουκάτος (65’ Αναλυτής), Καλαφάτης Ε..
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου