Πέμπτη, Νοεμβρίου 22

Από αύριο ρίχνονται στη "μάχη" του πανελληνίου στην Πυλαία οι αθλητές του ΑΠΕΣΔΑΣ


Από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών-Γυναικών Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών.
Αποτέλεσμα εικόνας για Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ ΚΕΦΑΛΟΣ sportstheaΜε βάση τα αποτελέσματα των Ανοιχτών Πρωταθλημάτων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα το σωματείο από την Κεφαλονιά Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ ΚΕΦΑΛΟΣ θα συμμετάσχει με 6 αθλητές και αθλήτριες.
Πιο αναλυτικά:
ΑΝΔΡΩΝ-ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 55 ΚΙΛΩΝ
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ 157 ΚΙΛΑ)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 67 ΚΙΛΩΝ
ΜΙΝΕΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ (ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ 216 ΚΙΛΑ)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 96 ΚΙΛΩΝ
ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ 337 ΚΙΛΑ)
ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 64 ΚΙΛΩΝ
ΜΕΤΑΞΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ 136 ΚΙΛΑ)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 87 ΚΙΛΩΝ
ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ 136 ΚΙΛΑ)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 87+ ΚΙΛΩΝ
ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ 51 ΚΙΛΑ)
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πρόκριση στους αγώνες είχε πάρει και ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος στην κατηγορία των 89 κιλών με συνολική επίδοση 320 κιλά ωστόσο με βάση την πειθαρχική απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας και την τιμωρία που του επιβλήθηκε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στερώντας του την ευκαιρία να διεκδικήσει μετάλλια.
Εμείς να ευχηθούμε στους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες καλή επιτυχία και να επιστρέψουν στο νησί μας με αρκετά μετάλλια.
Δείτε παρακάτω την απόφαση της Ομοσπονδίας με την οποία ο Γεράσιμος τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου από τους αγωνιστικούς χώρους μέχρι 31-12-2018.
Χ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου