Κυριακή, Νοεμβρίου 25

Άσφαιροι στις Κεραμειές Εθνοφρουρός - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και"λευκή" ισοπαλία (Εικόνες)


Με «Χ» ξεκίνησαν τις φετινές τους υποχρεώσεις, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και Εθνοφρουρός, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι το πρωί στις Κεραμειές χωρίς σκορ (0-0).
Η νεανική ομάδα του Τάκη Φωή, σε ένα μέτριο αγωνιστικά και ποιοτικά παιχνίδι, είχε την υπεροχή, ήταν καλύτερη, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που θα της έδινε τη νίκη και τους πολύτιμους βαθμούς.
Να σημειώσουμε ότι και στη φετινή περίοδο οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη θέση του «μικρού», με αποτέλεσμα να παραταχθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές!
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα χάσουν αρκετές ευκαιρίες να προηγηθούν με σημαντικότερες αυτές των:Βανδώρου, Σπαθή, Μακρίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο με τι δυο ομάδες να χάνουν από μια πολύ καλή ευκαιρία να "κλέψουν" τη νίκη.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κ. Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Εθνοφρουρός:(-), Μενεγάτος, Λαζαράτος, Χαρίτος, Τόκος, Τζωρτζάτος, Σέρρας Π., Χατζής, Τουλουμενίδης, Χριστακόπουλος, Χρυσανθακόπουλος.

Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Papa (55’ Deraj), Σπαθής (83’ Τασιούλης), Σακκάτος, Γασπαρινάτος, Μακρίδης, Φωής, Κώστογλου, Βανδώρος (55’ Σ. Μπάμπης) Περαμαντζής, Beshaj (63’ Θεοδωρακάτος).
Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου