Παρασκευή, Νοεμβρίου 30

Η pregame της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2018-2019



Συνέχεια το Σαββατοκύριακο 1-2/12, στο πρωτάθλημα και της Β’ κατηγορίας, με τη διεξαγωγή δύο αγώνων το διήμερο, στο Δημοτικό Καραβόμυλου. 
Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο στις 3 το απόγευμα, όπου στο τοπικό της περιοχής, η τυπικά γηπεδούχος Έρυσσος φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Πυλαριακό, σε ένα παιχνίδι που για αυτήν αποτελεί πρεμιέρα, μιας και είχε ρεπό την 1η αγωνιστική.
Ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι και μάλιστα με πολλές ιδιαιτερότητες.
Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 2/12, στις 11:30 το πρωί στο ίδιο γήπεδο, ο Ηρακλής Πρόννων, τυπικά γηπεδούχος, φιλοξενεί τον Εθνοφρουρό. 
Τον Εθνοφρουρό που στην πρεμιέρα πήρε "Χ" από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και έδειξε αρκετά βελτιωμένος φέτος. Αν δεν είχε και την έλλειψη "μικρού" σίγουρα ο πήχης θα ανέβαινε ακόμη ψηλότερα.
Η ομάδα από τους Πρόννους αντίθετα, δέχθηκε την ήττα από τον Πυλαριακό με σκορ 5-1 και θέλει να κάνει σεφτέ στις νίκες.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  1-12-2018   ώρα:  15:00
Δημοτικό Καραβομύλου
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Βουτσινάς
Άγγελος
Μαγουλάς Σπ.
Κομητόπουλος Π.
2.
Κυριακή  2-12-2018   ώρα:  11:30
Δημοτικό Καραβομύλου
 Α.Ο. Ηρακλής Προν. - Εθνοφρουρός
Κώτσης
Γιάννης
Παναγιωτόπουλος Β.
Μπακάκη Ε.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 2ης αγωνιστικής του "μικρού" πρωταθλήματος, το Σαββατοκύριακο 1-2/11/2018, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Σάββατο 1-12-2018
Το τοπικό ντέρμπι στον Καραβόμυλο
Με το τοπικό ντέρμπι της περιοχής, το Σάββατο το απόγευμα στον Καραβόμυλο, ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας.
Η Έρυσσος, τυπικά γηπεδούχος στη δική της πρεμιέρα τη φετινή σεζόν, φιλοξενεί τον Πυλαριακό σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για τους μετέπειτα στόχους της κάθε ομάδας.
Η ομάδα των αδελφών Καππάτου την πρώτη αγωνιστική στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δεν αγωνίστηκε, αφού έκανε το ρεπό της.
Έτσι θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί και σιγά-σιγά να κτίζει τις βάσεις που θα την φέρουν στα playoffs, μετά τους αγώνες της κανονικής περιόδου.
Όμως, οι φιλοξενούμενοι κατεβαίνουν στον Καραβόμυλο με μοναδικό στόχο να διπλασιάσουν τις νίκες τους σε ισάριθμα παιχνίδι. Γεγονός που εκτός των βαθμών, θα δώσει και καλή ψυχολογία σε μια ομάδα διαφορετική από την περυσινή και με υψηλούς για φέτος στόχους.
Περιμένουμε ένα ντέρμπι, με δύναμη, πάθος και αγωνία.
    
Σάββατο 1-12-2018
Γηπεδούχοι - Φιλοξενούμενοι ψάχνουν τη πρώτη τους νίκη
Η 2η αγωνιστική μεταφέρεται πλέον για την Κυριακή, όπου το πρωί στις 11:30, στο ίδιο γήπεδο ο Ηρακλής Πρόννων, τυπικά γηπεδούχος, φιλοξενεί τον δυνατό, έστω και αν παρατάσσεται και πάλι στον αγωνιστικό χώρο με αριθμητικό μειονέκτημα Εθνοφρουρό και θέλει να κάνει σεφτέ στις νίκες.
Ο Ηρακλής, ο οποίος λόγω των έργων στα Τζαννάτα, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αγωνίζεται στον Καραβόμυλο, θέλει να αφήσει πίσω την ήττα της πρεμιέρας με σκορ 5-1 από τον Πυλαριακό και να διεκδικήσει την πρώτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο Εθνοφρουρός, που στο προηγούμενο παιχνίδι του με αντίπαλο τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, παρότι αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο με «δέκα», εντούτοις πήρε μια σπουδαία ισοπαλία χωρίς σκορ, κάνοντας το καλύτερο ξεκίνημα, με στόχο τα playoffs.
Θεωρητικά έχουμε ένα παιχνίδι μεταξύ δυο ισοδύναμων ομάδων και στόχος είναι η πρώτη φετινή τους νίκη. 
Και εδώ αναμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα καλό παιχνίδι και τις δυο ομάδες ικανές για όλα!
    
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
1
1
0
0
5 -1
3
2.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
1
0
0
1
1 - 5
0
3.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
1
0
1
0
0 - 0
1
4.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
1
0
1
0
0 - 0
1
5.
Α.Ο. Ερύσσου
---
---
---
---
---
---
    
Η επόμενη (3η) αγωνιστική 
8-9/12/18
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
2.
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
3.
Ρεπό:Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου