Δευτέρα, Νοεμβρίου 19

Ακόμη μια καταπληκτική βραδιά με πολύ κέφι και χορό από τον Α.Ο. Φωκάτων (Εικόνες)Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή βράδυ, ο πρώτος φετινός χορός του Α.Ο. Φωκάτων.
Μια βραδιά καταπληκτική, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε φορά στις εκδηλώσεις του Συλλόγου, με ψυχή όλων αυτών του δραστήριου πρόεδρου του Νίκου Φωκά, του Δ.Σ., αλλά και των νοικοκυρών του χωριού, που κάθε φορά τραβάνε γερό «κουπί» για να μας έχουν τα καλομαγειρεμένα φαγητά τους στη διάθεση μας και να τα απολαύσουμε.
Στην αρχή πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατέρα Ανδρέα Σβορώνο.
Την παράσταση και πάλι έκλεψαν τα χορευτικά τμήματα, μικρά και μεγάλα του Συλλόγου που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους φίλους τους.
Στη συνέχεια πήρε «φωτιά» η πίστα με χορούς, ενώ το κέφι όπως πάντα ατελείωτο.
Τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κεφαλονιάς Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Λακήθρας Γιάννης Κωνσταντάτος και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής.
Στην αίθουσα διακρίναμε επίσης προπονητές, ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους από πολλές ομάδες και Συλλόγους του νησιού μας.
Συγχαρητήρια πολλά στον δραστήριο Σύλλογο των Φωκάτων, περιμένοντας τη συνέχεια με ανάλογες εκπλήξεις!
Εικόνες από τον χορό του Α.Ο. Φωκάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου