Παρασκευή, Νοεμβρίου 30

Η pregame της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2018-2019


Συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο 1-2/12 το πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας, όπου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, θα διεξαχθούν τα τέσσερα παιχνίδια του προγράμματος. 
Τρία το Σάββατο 1/12, πρωί και απόγευμα σε Ληξούρι - Σταυρό - Κεραμειές και ένα την Κυριακή 2/12 το απόγευμα, στον Καραβόμυλο, ίσως στο πιο ενδιαφέρον της αγωνιστικής, εκεί που πέφτει και η αυλαία της 3ης αγωνιστικής.
Πρώτα το Σάββατο στις 11:30 το πρωί στον Άγιο Αντώνη Ληξουρίου, ο Εθνικός Κεφαλονιάς, φιλοξενεί την Πρόοδο Ιθάκης και θέλει να κατακτήσει την πρώτη του νίκη, μετά από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες με Παλληξουριακό και Εύγερο.
Οι φιλοξενούμενοι, μετά την εκτός έδρας ήττα τους, στο ίδιο γήπεδο την προηγούμενη αγωνιστική και εκείνο το τελικό 6-0, θέλουν κάτι καλύτερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 12 το μεσημέρι στον Σταυρό, ο Οδυσσέας Ιθάκης που κάνει πρεμιέρα, μετά την αναβολή του αγώνα του με τα Φωκάτα, την 1η αγωνιστική και το ρεπό στη συνέχεια, θέλει να μπει με το δεξί στην επάνοδο του στο "μεγάλο" πρωτάθλημα, απέναντι στην Εύγερο που προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με τον Εθνικό και θα επιδιώξει κάτι καλύτερο στον Σταυρό.
Το απόγευμα πια της ίδια ημέρας και ώρα 3 στις Κεραμειές, τα Φωκάτα φιλοξενούν τους Πρόννους, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι.
Και οι δυο θα επιδιώξουν να μη φύγουν με άδεια χέρια από τις Κεραμειές.
Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα 5-1 από τα Διλινάτα, την περασμένη Τετάρτη πήραν μια σπουδαία ισοπαλία από την Εικοσιμία για το κύπελλο και πηγαίνουν με καλή ψυχολογία στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη.... πέταξαν δυο πολύτιμους βαθμούς στο παιχνίδι τους με την Σάμη (1-1).
Τέλος η αγωνιστική μεταφέρεται και ολοκληρώνεται την Κυριακή, όπου το απόγευμα στις 3 στον Καραβόμυλο, στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής, Σάμη - Παλληξουριακός θα "μονομαχήσουν" για ένα πολύ καθοριστικό τρίποντο. 
Περιμένουμε ένα δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι.
Ρεπό αυτή την αγωνιστική θα έχει ο Α.Ο. Διλινάτων.
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  1-12-2018   ώρα:11:30
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Εθνικός Κεφνιάς - Α.Ο. Πρόοδος
Μαγουλάς
Σπύρος
Αντωνιάδης Ν.
Μπακάκη Ε.
2.
Σάββατο  1-12-2018   ώρα:12:00
Δημοτικό Σταυρού
Οδυσσέας Ιθ. - Π.Α.Ο. Εύγερος
Κώτσης
Γιάννης
Ρηγοπούλου Δ. Γάτσιος Δ.
3.
Σάββατο 1-12-2018   ώρα:15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Φωκάτα – Α.Ο. Πρόννοι
Χρηστάτος
Σπύρος
Θωμάς Β.
Αντωνιάδης Ν.
4.
Κυριακή 2-12-2018   ώρα:15:00
Δη. Καραβομύλου
Α.Ο. Σάμης - Παλληξουριακός
Χατζηγεωργίου
Νίκος
Μαγουλάς Σπ.
Παναγιωτόπουλος Β.
            
Σάββατο 1/12
Με το παιχνίδι Εθνικού Κεφαλονιάς – Προόδου Ιθάκης, το Σάββατο το 11:30 το πρωί στον Άγιο Αντώνη, ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι με δυο ισοπαλίες στις δυο πρώτες αγωνιστικές φιλοδοξούν η 3η να είναι η τυχερή τους και να κάνουν σεφτέ στις νίκες.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι με έναν μόνο αγώνα μέχρι τώρα, στο ίδιο γήπεδο και την ήττα με σκορ 6-0 από τον Παλληξουριακό, επιθυμούν μια καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, με ότι καλύτερο συνεπάγεται αυτό.
Η ομάδα του Ν. Κουρούκλη, στις μέχρι τώρα εμφανίσεις της πείθει με το καλό της παιχνίδι και την ποιότητα της σαν ομάδα. Μια νίκη λοιπόν είναι απαραίτητη για τους φετινούς στόχους της και αυτό θα επιδιώξει μέσα στην έδρα της.
Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με καλό θέαμα και γκολ.

Ν. Κουρούκλης - Χρ. Μανωλόπουλος δεν μπορούν να υπολογίζουν τους R. Wolnicki και Αντ. Παπαδόπουλο αντίστοιχα που είναι τιμωρημένοι.
            
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 12:00 στο Σταυρό της Ιθάκης, ο τοπικός Οδυσσέας, στην επάνοδο του στην Α’ κατηγορία και στη δική του πρεμιέρα, θα επιδιώξει να μπει στη νέα σεζόν με το δεξί, διεκδικώντας τη νίκη απέναντι στην Εύγερο.
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο αγώνας αυτός, ουσιαστικά αποτελεί το ντέρμπι των νεοφώτιστων στη «μεγάλη» κατηγορία, συνεχίζοντας τις μεταξύ τους «μάχες» που ξεκίνησαν την περυσινή περίοδο.
Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία και σκορ 3-3 με τον Εθνικό στα Φαρακλάτα. Ένα παιχνίδι που κατάφεραν να φέρουν στα ίσια, ενώ έχαναν 0-2 και 1-3!
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι με τις δυο ομάδες ικανές για κάθε αποτέλεσμα. 
            
Το απόγευμα της ίδια ημέρας και ώρα 3 μ.μ., στο Δημοτικό Κεραμειών, τα Φωκάτα φιλοξενούν τους Πρόννους σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.
Και οι δυο ομάδες έχουν δώσει από έναν αγώνα με τους μεν γηπεδούχους να μετρούν μια ήττα την προηγούμενη αγωνιστική 4-1 από τα Διλινάτα και τους φιλοξενούμενους μια άβολη ισοπαλία, τυπικά γηπεδούχοι στο ίδιο γήπεδο, με τη Σάμη.
Έτσι και για τις δυο αποτελεί μονόδρομος η νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια.
Οι γηπεδούχοι φέτος, αρκετά ανανεωμένοι, προσπαθούν να συμβιβαστούν στις νέες απαιτήσεις του πρωταθλήματος και να αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς. Σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. 
Όμως η προσπάθεια, εκτός από την καλή εμφάνιση, θα είναι η παρουσία τους να στεφθεί με την κατάκτηση κάποιου-ων βαθμών.
Οι Πρόννοι από την άλλη, μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής και το 1-1 με τη Σάμη, δεν έχουν περιθώρια άλλης βαθμολογικής απώλειας, αν θέλουν να παραμείνουν μέσα στους στόχους τους.
Για αυτό ο Δημ. Κουρκουμέλης θα παρατάξει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς και με όπλο την εμπειρία τους απέναντι στα νεαρά παιδιά των Φωκάτων, ώστε να κάνουν σεφτέ στις νίκες τους για φέτος.
Περιμένουμε και εδώ ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους να έχουν τον τίτλο του φαβορί, χωρίς βέβαια να λέει κάτι παραπάνω αυτό.
        
Κυριακή 25/11
Τελευταίο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική, την Κυριακή το απόγευμα στις 3 το μεσημέρι στον Καραβόμυλο, με το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του προγράμματος ανάμεσα σε Σάμη – Παλληξουριακό.
Ένα παιχνίδι με τις δυο ομάδες να θέλουν το τρίποντο για να χτίζουν βάσεις για τη συνέχεια και την άμεση συμμετοχή τους στα playoffs του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι, ξεκίνησαν με ήττα 0-2 στο ίδιο γήπεδο από τα Διλινάτα, ενώ στη συνέχεια πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας από τους φιλόδοξους Πρόννους, την περασμένη αγωνιστική στις Κεραμειές.
Οι φιλοξενούμενοι του Σπ. Παπαδάτου, μετά την γκέλα της πρεμιέρας στο τοπικό και εκείνο το 1-1 απέναντι στον Εθνικό, επέστρεψαν δριμύτεροι και επιβλήθηκαν της Προόδου Ιθάκης στον Άγιο Αντώνη με σκορ 6-0.
Τόσο η Σάμη, όσο και ο Παλληξουριακός διαθέτουν τα σύνολα εκείνα που μπορούν να δώσουν τη νίκη και τους Ληξουριώτες ακόμη πιο ποιοτικούς να πηγαίνουν στον Καραβόμυλο σαν φαβορί.
Οι γηπεδούχοι πάντως με όπλο της δυνατή τους έδρα, θα παλέψουν με πείσμα για τον στόχο τους.
Περιμένουμε ένα δυναμικό και πολύ ποιοτικό ματς, ανάμεσα σε δυο ομάδες που μας έχουν συνηθίσει στο καλό θέαμα.
            
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Διλινάτα
2
2
0
0
6 - 1
6
2.
Α.Ο. Παλληξουριακός
2
1
1
0
7 - 1
4
3.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
2
0
2
0
4 - 4
2
4.
Π.Α.Ο. Εύγερος
1
0
0
1
3 - 3
1
5.
Α.Ο. Πρόννοι
1
0
1
0
1 - 1
1
6.
Α.Ο. Σάμης
2
0
1
1
1 - 3
1
7.
Α.Ο. Φωκάτα
1
0
0
1
1 - 4
0
8.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
1
0
0
1
0 - 6
0
9.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκ.
---
---
---
---
---
---
            
Η επόμενη (4η) Αγωνιστική
(8-9/12/2018)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης – Α.Ο. Σάμης
2.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης - Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
3.
Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Φωκάτα
4.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Διλινάτα
Ρεπό:Α.Ο. Πρόννοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου