Τρίτη, Νοεμβρίου 27

Στις Κεραμειές αύριο 3 μ.μ. Φωκάτα - Εικοσιμία για το κύπελλο


Με τον τελευταίο αγώνα της 1ης σειράς, μεταξύ Εικοσιμίας - Φωκάτων συνεχίζεται αύριο Τετάρτη και ώρα 15:00, στις Κεραμειές το τοπικό κύπελλο.
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Τετάρτη  28-11-2018   ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Εικοσιμίας
Χρηστάτος
Σπύρος
Γάτσιος Δ.
Κώτσης Γ.
            
Με το τελευταίο επαναληπτικό αγώνα του τοπικού κυπέλλου, ανάμεσα σε Φωκάτα – Εικοσιμία, ολοκληρώνεται η 1η σειρά, από όπου προκρίνεται στον επόμενο γύρο η τελευταία ομάδα, η οποία μαζί με τις έξι που ήδη έχουν προκριθεί, θα μπουν στην κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Σ.Ι. και θα συνεχίσουν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.
Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στα Φαρακλάτα, όπου λόγω της κακοκαιρίας διεξήχθη σε δυο δόσεις, η Εικοσιμία είχε πάρει σαφή προβάδισμα πρόκρισης με το τελικό 4-1, που είχε επικρατήσει.
Δύσκολα μπορεί να ανατραπεί αυτό το 4-1 και έτσι οι δυο ομάδες αναμένεται να παίξουν ελεύθερα, με αποτέλεσμα να περιμένουμε ένα ανοικτό, με θέαμα και με αρκετά γκολ παιχνίδι.
Τόσο ο Δ. Λιονάτος, όσο και ο Μιχ. Αθηναίος αναμένεται να δώσουν την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές τους, που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα, να πάρουν παιχνίδια και για αυτό περιμένουμε αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους.
Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο Τετάρτη και ώρα 3 μ.μ., στο Δημοτικό Κεραμειών, με διαιτητή τον κ. Σπ. Χρηστάτο και βοηθούς τους κ.κ. Δ. Γάτσιο και Γ. Κώτση.
Οι ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί
α/α
Ομάδα
1.
Π.Α.Ο. Εύγερος
2.
Α.Ο. Εθνικός Κεφαλλονιάς
3.
Α.Ο. Πρόννοι
4.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
5.
Α.Ο. Διλινάτα
6.
Α.Ο. Παλληξουριακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου